Kaiac-Canoe

Nadia Haidar vicecampioană națională de seniori

           Federația Română de Kaiac Canoe (FRKC) a organizat  săptămâna trecută întrecerile  ediției 2021 ale Campionatului Național de Seniori în probele de viteză.

           Sportiva Nadia Haidar(născută în anul 2005) legitimată la LPS Cetate Deva, pregătită de prof. Alexandru Mureșan a reușit la ediția din acest an două noi performanțe care certifică talentul acestei talentate  junioare . În proba de  kaiac simplu 500 m senioare , Nadia Haidar  a încheiat cursa pe locul secund și a câștigat  o medalie de argint și titlul de vicecampioană națională cu timpul de 1.58.16, ea fiind întrecută de Laura Pleșca(Dinamo București născută în anul 2000 !!!).

           Ierarhia s-a păstrat și în cursa de 1000 m a seniorelor unde sportiva de la Deva  a  câștigat medalia de argint și un nou titlul de vicecampioană națională  înregistrând un timp de 4.15.86.

           Prof.Alexandru Mureșan a urmărit cu atenție șansele pentru medalii a sportivei sale și a decis să o înscrie în probele de viteză ale senioarelor  fapt care  a dus la obținerea acestor rezultate . Felicitări.

 

Avatar photo
Nicolae Gavrea
Jurnalist sportiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *