Juniorul  Adelin Daniel Pop -campion balcanic la 800 m 1
Atletism

Juniorul  Adelin Daniel Pop -campion balcanic la 800 m

          La finalul săptămânii trecute la Kraljevo-Serbia ,s-au desfășurat întrecerile Campionatelor Balcanice de atletism pentru juniori 2 (U18)la care au participat sportivi din Bulgaria, Grecia, Croația, Serbia, Republica Moldova, Turcia, Armenia, Ucraina, Azerbaijan, Kosovo, Georgia, Bosnia și Herzegovina, Cipru, Israel, Muntenegru și o o delegație din România alcătuită din 37 de sportivi.

         În cadrul acestor întreceri juniorul Adelin Daniel Pop, cu dublă legitimare la CSS Hunedoara/CSM Dorna, pregătit de Ștefan Beregszaszy a participat în proba de 800 m,iar în final a reușit  să cucerească o medalie de aur. Menționăm că tânărul atlet din Hunedoara care se pregătește de mai mult timp alături de multipla noastră campioană Maria Claudia Florea, este dublu campion național în proba de 800 m și medaliat la competițiile naționale și la 1500 m.

         Foarte bucuros pentru rezultatul obținut de atletul hunedorean la competiția din Serbia, antrenorul emerit  Ștefan Beregszaszy a declarat că această medalie vine ca urmare a efortului constant pe care Adelin Daniel Pop îl depune la antrenamente, el fiind un sportiv talentat, ambițios și perseverent.

          Este un prim succes internațional care desigur că va fi urmat și de alte astfel de rezultate cu condiția ca munca de la antrenamente să fie la fel de constructivă . De altfel și partenera de pregătire a lui Adelin Pop, campioana națională Maria Claudia Florea  a declarat că se aștepta la un rezultat bun  pentru colegul ei și  că vor urma cu siguranță și alte  rezultate la fel de bune.

          Felicitări întregii echipe, sportivi, tehnicieni și succes în viitoarele întreceri!

Nicolae Gavrea
Jurnalist sportiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.