Fotbal liga a III-a

Al doilea egal pentru Hunedoara

După 0 – 0 în Cupă, miercuri, cu CSM Deva (calificarea fiind tranșată la lovituri de departajare), CS Hunedoara a disputat sâmbătă un amical cu CS Ocna Mureș. Partida s-a terminat la egalitate, 2 – 2, deși hunedorenii au controlat aproape permanent ostilitățile și au condus la un moment dat cu 2 – 0.

Motta a deschis scorul cu un șut înșelător la firul ierbii, iar Robert Cristian, Buș și Trășcan puteau majora diferența până la pauză. În dreptul oaspeților am notat în prima repriză doar ocazia lui Tegbo, parată de intervenția bună a lui Moldovan. În partea secundă Herghelegiu și Buș au trecut pe lângă golul doi, înscris până la urmă de Rodrigues. Omul decisiv al echipei din Alba a fost Marcu, inspirat introdus pe teren la revenirea de la cabine. Acesta a speculat o eroare în defensiva hunedoreană și a redus diferența, apoi l-a servit perfect pe Tegbo, care a împins balonul în poartă pentru o egalare poate nesperată.

„Mă bucură jocul prestat astăzi, a avut consistență. Sincer, m-am așteptat ca după jocul din Cupa României și după antrenamentul de vineri jucătorii să fie un pic mai obosiți, dar au avut prospețime. Am înscris două goluri, apoi o neatenție ne-a costat la primul gol înscris de adversari. Eu spun că ne apropiem de ceea ce îmi doresc de la echipă. Mai avem un amical miercuri cu CSM Reșița, apoi încă un meci în Cupă și începe campionatul. Noi trebuie să fim pregătiți până la debut, avem un lot echilibrat și am încredere că o să fie bine pentru noi”, a spus după meci Florin Maxim.

CS Hunedoara – CS Ocna Mureș 2 – 2 (1 – 0)

Hunedoara: Moldovan – Vlad, Garutti, Rodrigues, Trăşcan – Motta, Bradu, R. Cristian, Buş – Arnăutu, Herghelegiu. Au mai jucat: Iacob, Prejban, Dumitru, Pau, Borza, Fara. Antrenor Florin Maxim

Au marcat: Motta (15), Rodrigues (60), respectiv Marcu (63), Tegbo (72)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.