Fotbal liga a III-a

A treia victorie la rând pentru Hunedoara

Hunedoara a câștigat miercuri amicalul din deplasare cu Pandurii Târgu Jiu, scor 2 – 1. Au marcat pentru hunedoreni Jairo Rodrigues (min. 28) – din centrarea lui Herghelegiu – și Laurențiu Buș (min. 70). Golul fostei divizionare secunde a fost înscris în min. 54.

„A lipsit în continuare Dohotariu, accidentat chiar în primul joc de pregătire. Astăzi primește rezultatul unui RMN, sperăm să fie bine. Amicalul de sâmbătă cu Aurul Brad a căzut, ei ne-au anunțat au mai multe indisponibilități în lot. Am reușit să găsim un adversar pe ultima sută de metri, vom juca cu Retezatul Hațeg, la Hunedoara. Intenționez să testez mai mulți juniori, vreau să îi văd la lucru pe acești copii în condiții de meci”, ne-a spus Florin Maxim, antrenorul formației de pe Cerna. Pentru CS Hunedoara este al treilea joc câștigat din tot atâtea disputate în această vară, după „dubla” cu Aurul Brad, 5 – 4 în Cupă și 3 – 2 în amical.

Pandurii Tg. Jiu – CS Hunedoara 1 – 2 (0 – 1)

Hunedoara: Lefter – Vlad, Garutti, Rodrigues, Trășcan – Iacob, Mogoș, Bradu, Buș – Arnăutu, Herghelegiu. Au mai jucat: Moldovan – R. Cristian, Ignat, Lupușor, Dumitru, Pau. Antrenor Florin Maxim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.