Fotbal liga a III-a

Jiul remizează încă o dată cu Retezatul

Jiul a jucat sâmbătă la Petroșani „returul” amicalului cu Retezatul, după ce în urmă cu o săptămână cele două formații terminaseră la egalitate. Și de această dată partida s-a încheiat la același scor ca și la Hațeg, 1 – 1. Să amintim că Jiul se prezenta la acest joc după o calificare în turul doi al Cupei României, grație acelui 3 – 1 în deplasare cu Minerul Costești.

„Am avut la dispoziție un lot de 24 de jucători, cu foarte mulți juniori, atât de la școala de fotbal a lui Damian Militaru cât și veniți din alte părți în probe. A fost un joc bun pentru noi, în ambele reprize, chiar dacă nu am câștigat, ne-au egalat prin minutul 80. Rezultatul contează mai puțin, sunt mulțumit de cum ne-am comportat, la fel și de alcătuirea lotului și de stadiul în care ne aflăm cu pregătirea. Ni s-a alăturat și Herci, fost la CS Hunedoara în sezonul trecut, el dealtfel a și marcat golul nostru. Au lipsit în continuare Torkos – cu o contractură musculară – și Mărmăneanu – cu o problemă la picior. În perioada imediat următoare o să stabilim ce juniori oprim în lot pentru campionat. S-ar putea ca săptămâna care vine să intrăm într-un semicantonament pe plan local, încă nu e stabilit nimic sigur. Sâmbătă avem programat un nou amical, în deplasare la Târgu Cărbunești cu Gilortul”, a spus după meci Aurel Moldovan, antrenorul principal al Jiului.

Jiul Petroșani – Retezatul Hațeg 1 – 1 (1 – 0)

Jiul în prima repriză: Farcaș – Bălăceanu, Ionică, Marin, Keszeg – R. Sandu – Bădărău, Herci, Caralicea – Petrescu, Berescu. În repriza a doua petroșănenii au evoluat în formula: Trașcă – Stoicoiu, Fage, Irimia, Lovas – Simoneac – Turcu, Petrescu, Mazilu – Cuibari, Berescu, a mai intrat Apetrei.

Pentru Jiul a marcat Herci (min. 32)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *