Fotbal liga a III-a

Deva a remizat fără gol la Unirea Alba

După calificarea spectaculoasă obținută miercuri în Cupă (6 – 3 după prelungiri în deplasare cu ACS Poli), CSM Deva a disputat sâmbătă un amical la Alba Iulia cu Unirea. Partida s-a încheiat la egalitate, 0 – 0, după un joc în care devenii au rulat practic întreg lotul avut la dispoziție. Nanu a folosit două formule diferite de echipă în cele două reprize, în partea secundă intrând și doi veniți în ultimele zile, Dobre și Cristi Creciunesc. Primul este un fundaș central născut în 2001, venit de la CSU Craiova, al doilea este fostul fotbalist al Hunedoarei, întors în țară după un an petrecut departe de fotbal, la muncă în străinătate.

„În prima repriză ei nu au ajuns la poarta noastră, noi în schimb am ratat cinci sau șase ocazii mari, am avut inclusiv o bară. Repriza a doua a fost mai echilibrată, asta și pentru că am introdus mai mulți tineri, Branea, Dobre, Casian, Marinca, Sapta, Iștoc. Sunt mulțumit de cum s-au prezentat băieții, am arătat mult fotbal, am avut posesie, am adus balonul în gura porții. Toată săptămâna am pus accentul pe partea fizică, cu câte două antrenamente pe zi, dimineața pregătire fizică, după amiază sală de forță. După patru jocuri fără înfrângere, trei amicale și unul în Cupă, pot spune că sunt mulțumit de lotul pe care îl am la dispoziție. Să nu uităm, construim iarăși o echipă nouă, dintre cei din sezonul trecut doar trei au intrat astăzi în primul 11, Doboș, Țoiu și Sulea”, a spus după meci antrenorul Devei, Ștefan Nanu.

Miercuri de la ora 17 devenii întâlnesc pe teren propriu CSM Reșița, fosta divizionară secundă fiind o posibilă adversară din seria devenilor în noua ediție de campionat.

Unirea Alba Iulia – CSM Deva 0 – 0

Alba: Ciorgovean – Haj, Mardare, Codrea,  Giurgiu – Bârdea, Mâlnă, Dehelean, Moldovan – Fetița, Sebaș. Au mai jucat: N. Itu – Sîntoma, Jurj, Marcu, Dănilă.

Deva a jucat în prima repriză cu: Bădescu – Kelemen, Plută, Iordache, Doboș – Peter, Țoiu, Stelea, Bloj – Kayondo, Sulea. În repriza a doua au evoluat: Jianu – Teodorescu (60 Sapta), Bogdanovici, Dobre, Branea – Casian, Cr. Creciunesc, Marinca, Petresc, Vasilescu (Iștoc) – Roncea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *