Fotbal liga a III-a

Jiul e încă în căutări pentru noul sezon

Jiul a jucat sâmbătă un nou amical pe „Petre Libardi”, după cel pierdut săptămâna trecută 1 – 3 cu Viitorul Șimian, noua colegă din eșalonul trei. Adversara sa a fost de data aceasta Retezatul Hațeg, vicecampioana Ligii 4 Hunedoara. Partida s-a încheiat la egalitate, 1 – 1, ambele goluri venind pe final de meci.

Jiul a început în formula Trașcă – Bălăceanu, Marin, Șandru, Caralicea – Bădărău, Simoneac, Sorea, Petrescu – Muscă, Vartolomei. După pauză au evoluat Marcu – Stoicoiu, Ionică, Marin, Lovas – Turcu, Bădărău, Cocină, Irimia – Cuibari, Vartolomei, a mai intrat Fage.

Dintre cei veniți în probe care au evoluat în partida cu Șimian au lipsit de data aceasta Bolojan, Chirițoiu, Petrescu, Lupu sau Moțoi.

„Încă mai testăm noii veniți, mai avem jucători în probe. Astăzi nu i-am folosit pe Sandu Remus, Mărmăneanu și Torkos dintre vechii componenți ai echipei din sezonul trecut. Am primit gol în minutul 80 și am egalat în minutul 90, printr-un autogol al lor la o centrare în careu. Marți o să legitimăm la București jucătorii pe care decidem să îi păstrăm în lot, iar miercuri avem primul meci oficial al sezonului, în Cupa României. Jucăm în deplasare la Minerul Costești, unde iarăși va trebui să aliniem o echipă cu mulți juniori”, ne-a spus după meci Aurel Moldovan, antrenorul principal al Jiului.

De notat că Jiul și Minerul au oferit în campionatul trecut două meciuri dramatice. În deplasare s-a terminat 2 – 2, după ce Jiul a condus cu 2 – 0 (!), iar la Petroșani a fost 2 – 1, după ce oaspeții au avut avantaj la pauză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *