Fotbal liga a III-a

Aurul Brad a câștigat primul amical

Aurul Brad și-a reunit lotul sâmbătă, iar duminică a jucat primul amical din această vară, la Crișcior. Adversară i-a fost Zarandul din localitate, formație care activează în Liga 5 din Campionatul Județean Hunedoara. Brădenii s-au impus conform așteptărilor, scorul de 4 – 0 fiind stabilit după un autogol al gazdelor, o reușită a lui Tecsi – prima de la revenirea în tricoul Aurului – și o „dublă” a lui Dărăban.

„A fost mai mult un joc de reacomodare, după vacanță. Am avut câțiva jucători noi, veniți în probe, plus mai mulți copii de la juniorii clubului. Au fost și câteva absențe la acest prim meci, Vajda, Deak, Radu Filipaș. Am folosit două formule de echipă diferite în cele două reprize, ca să vedem la lucru pe toată lumea. Săptămâna aceasta avem programate antrenamente aproape zilnic, iar sâmbătă jucăm un alt amical, acasă cu CSM Deva”, ne-a spus Mihai Leaha, antrenorul-jucător al noii promovate în Liga 3.

Aurul a început jocul cu următorul 11: Ilea – Lazăr, Șoit, Marco (în probe), Iga – Leucian, Stănilă (nou), Leaha, Miclean – Tecsi, Danciu (nou). Au mai intrat pe parcurs Dărăban, Cristea, Vurdea, Talpaș, Gorcea, Feier, Raul Filipaș, Pașca, Petea, Giurgiu.

Programul Aurului Brad în această vară:

10 iulie: reunirea lotului

11 iulie: Zarandul Crișcior (Liga 5) – Aurul Brad 0 – 4

17 iulie: Aurul Brad – CSM Deva

24 iulie: Aurul Brad – CSM Deva II (Liga 4)

28 iulie: Cupa României (faza 1)

31 iulie: Aurul Brad – CS Hunedoara

7 august: CS Hunedoara – Aurul Brad

11 august: Cupa României (faza 2)

28 august: etapa 1 (sezon 2021 – 2022)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *