Lupte libere pe plajă   Sportivii deveni pe podium la Costinești 1
Lupte

Lupte libere pe plajă   Sportivii deveni pe podium la Costinești

         Pe plaja de la Costinești s-au desfășurat întrecerile individuale ale Campionatului național de lupte libere pe plajă(aptitudini specifice) U 15 pentru juniori de categoria a IV și mai mici, competiție organizată de către Federația Română de Lupte libere .

        Au fost prezenți la această competiție un număr  foarte mare de tineri, ceea ce a dat peste cap programul și  unele dispute s-au derulat până seara târziu.

        Reprezentanții  LPS Cetate Deva  au fost din nou printre cei care au reușit performanșe deosebite și au urcat pe podiumul de premiere la aceste întreceri.

        Denisa Obrejan a câștigat medalia de bronz la junioare IV,una de bronz și una de aur la U15 iar sora ei Bianca Obrejan a adus la palmaresul clubului o medalie de bronz la categoria U 15, Marius Scornea și Darius Gigea fiind și ei  medaliați la categoria juniori IV cu medalii de aur.

        În ultima zi de concurs, reprezentanții secției de lupte din Deva au obținut încă patru clasări pe podium . Denisa Obrejan a cucerit o medalie de argint iar Dariana Stănescu,Raluca Covaciu și Sorana Moravan au cucerit medaliile de bronz la aceste întreceri naționale.

        Ca urmare a acestor rezultate înregistrate,LPS Cetate Deva s-a clasat pe un onorant loc III în clasamentul cluburilor participante, fiind prezent pe podiumul de premiere la finalul competiției.

         Felicitări sportivilor și antrenorilor Suraj Moravan și Cosmin Văcărașu pentru  aceste rezultate și pentru modul deosebit în care au reprezentat secția de lupte libere din Deva.

Avatar photo
Nicolae Gavrea
Jurnalist sportiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *