Box

Cosmin Gîrleanu medaliat cu bronz la campionatele Europene de tineret

        Pugilistul hunedorean Cosmin Gîrleanu, nu a reușit să treacă  de rusul Zakirov Akhtem, meciul pentru calificarea în finala categoriei 52 kg de la Campionatul European de tineret U22. Boxeurul din Rusia a fost declarat câștigăror în această întâlnire cu o decizie contestabilă 3-2, deși de mai multe ori el a fost dominat de către  sportivul nostrum..

        Cosmin Gîrleanu a scris pe o rețea de socializare imediat după  acest meci:”  Mulțumesc tuturor susținătorilor mei,antrenorilor mei si stafului tehnic.Mă bucur că am reprezentat România la această competiție, dar  pentru mine medalia de bronz nu înseamnă nimic. Bronzul este bun,dar pe piele. Astăzi l-am bătut pe sportivul din Rusia, dar trebuia sa-i bat și pe arbitri după părerea me(…ca să fiu declarant câștigator). Asta e… Am avut multe greșeli în acest meci dar asta este bine pentru că e motivare în plus să mă întorc în sala de box și să o iau de la capăt, să mă antrenez pentru Jocurile Olimpice și acolo contează cel mai mult, ce voi face “a scris  multiplul nostrum campion, calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

       Merită apreciată sportivitatea cu care tânărul  sportiv hunedorean recunoaște că a greșit  în meciul din semifinale dar pentru  suporterii lui, pentru  noi, el rămâne speranța pentru o medalie la Tokyo.  Felicitări, Cosmin Gîrleanu, succes la Jocurile Olimpice.

Avatar photo
Nicolae Gavrea
Jurnalist sportiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *