Fotbal Fotbal liga a IV-a Uncategorized

Juniorii deveni U19 au câștigat finala campionatului județean

 

La finalul săptămânii trecute în organizarea Asociației Județene de Fotbal(AJF) s-a desfășurat finala campionatului județena pentru juniorii republicani U 19, partidă în care s-au întâlnit echipele CSM Deva și Retezatul Hațeg.

După un joc deosebit de frumos, devenii s-au impus cu scorul final de 4-0. Antrenorul principal al echipei devene, prof. Marius Sîrbu a declarat imediat după această partidă:”Am muncit mult, toți, astăzi se văd roadele unui proces de pregătire de aproape 3 ani. Nu a fost ușor la început, dar cu timpul am progresat, atingând în prezent un nivel de joc ridicat, bazat pe principii moderne ale fotbalului. Ne-au ajutat foarte mult competițiile de seniori unde am jucat în ultimii ani, astăzi, mă bucur că au avut ocazia să arate că sunt cei mai buni și la vârsta lor.”

Pentru noua campioan[ de juniori  au evoluat Barsan, Voinea – Strugariu, Varzaru, Iordache, Branea, Coman, Sapta, Istoc, Izele, Nicoară, Mustață, Boldor, Grill, Tamaș, Avram, Valea, Nedelcu, Tătar , Voiculescu, Mircea Luca, Sicoe, Chirică. Antrenori Marius Sîrbu  și Dobos Alex.

Partida a fost arbitrată de Andrei Fodor, asistenți fiind Marius Corui și Lucian Armeanu.

Redactor  Eduard Daniel Kovacs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *