Daniel Florin Gîrleanu – medalie de aur la Cupa României 1
Box

Daniel Florin Gîrleanu – medalie de aur la Cupa României

 

Finalul de săptămână a fost unul deosebit de important pentru boxeurii juniori care s-au aflat la Zalău unde au participat la întrecerile tradiționalei competiții de nivel național, trofeul Cupa României.

Au participat sportivii cu potențial de la secțiile din țară dar și componenții lotului național, concursul de la Zalău fiind unul util, de verificare a stagiului de pregătire a sportivilor dar și un criteriu de selecție pentru alcătuirea delegației României care va participa la campionatele Europene.

Hunedoreanul Daniel Florin Gîrleanu, a concurat în limitele categoriei 54 kg unde s-a impus fără probleme, cucerind medalia de aur, situându-se pe podiumul de premiere înaintea pugiliștilor Vasilică Chirilă ( Zărnești) medaliat cu argint, Ștefan Stavri(Motru) și Gigi Mărgelu(Motru).

Daniel Florin Gîrleanu este legitimat la CSS Hunedoara și se pregătește cu maestrul Ilie Captari, antreno la lotul național de juniori iar cei doi vor ataca cu speranțe la medalii, întrecerile Campionatului European, care sunt programate în cea de a doua decadă a lunii iunie. Succes atât antrenorului hunedorean cât și elevului său!

Avatar photo
Nicolae Gavrea
Jurnalist sportiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *