SCM Deva  vicecampioană național la echipe 1
Judo

SCM Deva  vicecampioană național la echipe

Judo   SCM Deva  vicecampioană național la echipe

        Federația Română de judo a organizat  la Poiana Brașov întrecerile  finalei  din cadrul Campionatul Național pentru sportivi U23 atât la individual cât și la echipe.O competiție reușită cu  mulți participanți și cu medalii pentru sportivele care au reprezentat  SCM Deva.

        Tânăra judoka Giorgiana Miller s-a impus la categoria + 78 kg unde a câștigat meritat titlul de campioană națională și o medalie de aur în timp ce Dariana-Elena Tudorache a încheiat concursul cucerind o medalie de bronz la aceeași categorie de greutate.

       Sportiva  Olga Severin  este noua campioană națională la  categoria – 63 kg,cucerind și o medalie de aur fiind de departe cea mai valoroasă luptătoare la această categorie.

      La categoria – 57 kg   Orșola Lajos a cucerit medalia de argint fiind urmată în clasament de Patricia-Cosmina  Nistor  iar Carla Duma s-a clasat pe locul V la această categorie de greutate.

       Să mai notăm că Andra-Raluca Norocea, a încheiat competiția pe locul V la categoria – 52 kg.

       Cu aceste rezultate înregistrate în competiția de la Poiana Brașov, clubul devean s-a situat pe primul loc în  clasamentul echipelor feminine iar prima echipă de la SCM Deva- alcătuită din Flavia Frati, Alina Făcăeru , Patricia Nistor , Orșola Lajos ,Olga Severin,Silvia Pomană,Alexandra Băidan, Andreea Radu, Giorgiana Miler și Dariana Elena Tudoirache s-a clasat pe un onorant loc II, câștigând o medalie de vicecampioană națională, situându-se în clasament după  Universitatea CSM Cluj Napoca/ Dinamo București , declasând echipa de pe locul trei , CSM Pitești.

        Toate aceste sportive au fost pregătite la clubul devean de un colectiv de tehnicieni coordonat de prof. Mugurel Ciușcă din care fac parte și profesorii  Ramona Enache, Doru Bucătaru, Gabriel Constantin  ca și kinetoterapeutul   Răzvan Marcu . Felicitări!

Avatar photo
Nicolae Gavrea
Jurnalist sportiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *