Lupte

Luptătorii din Deva medaliați la Tg. Mureș

        Ediția din acest an a Campionatelor Naționale de lupte libere pentru  sportivi U 15 a reunit la start aproximativ 400 participanti, toți calificați după etapele regionale desfășurate la mijlocul lunii aprilie. A devenit o tradiție ca de fiecare dată, la astfel de  competiții naționale luptătorii deveni, reprezentanții secției de performanță de la LPS Cetate Deva să se numere printre cei evidențiați și care aduc la vitrina cu trofee a clubului devean medalii.

       Tânărul luptător Rareș Drăgan a reușit o bună performanță la întrecerile finale de la Tg. Mureș unde a reușit să cucerească o medalie de bronz  la categoria 100 kg, la fel ca și colegul său Marius Scornea, medaliat cu bronz la categoria 75 kg. Ambii  sportive sunt pregătiți la LPS Cetate Deva de către prof. Suraj Moravan, într-o grupă din care mai fac parte Cristian Bezercu( loc V la categoria 44 kg), Sybilla Sărac(Loc VI la 66 kg) și Laurențiu Logojan(loc VII la 68 kg).

       O medalie de bronz a cucerit și junioara Mihaela Szabo (categoria 39 kg) legitimată la clubul devean unde se pregătește cu prof. Matei Partenie  iar palmaresul  delegației a fost întregit de către Denisa Obrejan care a cucerit o medalie de bronz la categoria 33 kg, ea fiind eleva prof. Gheorghe Văcărașu, care o antrenează și pe Bianca Obrejan( loc VII la 46 kg).

      Pentru clubul devean,care în final s-a clasat pe un onorant loc V între cele 40 de cluburi participante, a punctat și Ștefan Bartalics (antrenat de Ioan Ailincăi) ocupantul locului VII la categoria 57 kg. Felicitări!

Avatar photo
Nicolae Gavrea
Jurnalist sportiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *