Futsal

Autobergamo Deva are antrenor nou

        Așa cum a anunțat recent conducerea formației de fotbal în sală,Autobergamo Deva, a fost adus la timona echipei un nou antrenor, tot străin dar cu o carte de vizită impresionantă. Hunedorenii vor fi pregătiți de Victor Acosta Garcia (foto), un tehnician cu 20 de ani de experiență la acest nivel.

        Noul antrenor al devenilor are 56 de ani,cetățenie braziliană și spaniolă și vine la Deva după ce ultima dată a antrenat în Kuweit, la formația Al Arabi, în ultimele două sezoane. Anterior, pregătise echipa FC Tommy Split în Croația, dar a fost antrenor și Nagoya Ocens, în Japonia, cu care a câștigat, printre altele, 3 titluri și o Cupă a Asiei.

          Experiența de la Deva va fi a patra în afara Spaniei pentru tehnicianul latin, care are în CV alte 8 formații antrenate în peninsula iberică, din 1991 până în 2012.

        „De astăzi, Victor va decide totul din punct de vedere tehnic și organizatoric având mână liberă în a completa lotul nostru”, a anunțat, pe pagina personală de Facebook, Dorin Popa, președintele grupării hunedorene.

Rep. Eduard Daniel Kovacs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *