Fotbal liga a III-a

Hunedoara încheie sezonul cu a treia victorie consecutivă în deplasare

Meci fără o miză deosebită la Zlatna între Unirea Alba Iulia și CS Hunedoara, asta dacă nu socotim orgoliile celor implicați și dorința lor de a încheia campionatul pe un loc cât mai bun. În cele din urmă s-a impus echipa de pe Cerna, scor 1 – 0.

Jocul a fost echilibrat, dar fără multe ocazii clare de a marca, mai ales în prima sa parte. Ca dovadă, întâiul șut care a prins cadrul porții a venit abia în minutul 26, autor Giurgiu din lovitură liberă. Finalul de repriză a fost ceva mai animat și Raț a avut de lucru în minutele 33 și 35. Mai întâi a blocat centrarea de pe stânga a lui Fetița care ar fi ajuns la Marian Codrea, demarcat în poziție de gol, apoi a intervenit în două rânduri în fața aceluiași Fetița, fostul său coechipier de la Deva. De partea cealaltă Pau l-a testat pe Sporea cu un șut bun, însă portarul gazdelor a reținut balonul.

La reluare Lupșan a trimis peste transversală de la 20 de metri (min. 53), după care Muscă a avut mare ghinion, balonul expediat de el lovind bara din stânga a porții albaiuliene (min. 58). Raț și-a mai trecut în cont o intervenție bună la mingea trimisă pe colțul scurt de Bucurică (min. 59), după care ocaziile au lipsit iarăși până pe final de meci. Hunedorenii puteau da lovitura de grație în min. 86, când șutul lui Bortaș a trecut cu puțin pe lângă bară. Unicul gol al întâlnirii a venit târziu, în min. 88, când Bloj a centrat de pe dreapta și Iacob a expediat balonul sub transversală, fără replică pentru portarul gazdelor.

Grație acestor trei puncte hunedorenii au urcat în clasament de pe locul 8 pe locul 6, asta și datorită eșecului de pe teren propriu al celor de la Sănătatea Cluj, 0 – 1 cu CSO Cugir.

Unirea Alba Iulia – CS Hunedoara 0 – 1 (0 – 0)

Alba: Sporea – Morar (min. 69 Joldeș), Scrob, V. Codrea, Giurgiu – Adam (min. 56 Zsigmond), Lupșan, Dehelean, Bucurică (min. 69 A. David) – Fetița, M. Codrea (min. 76 Ad. Matei). Antrenor Adrian Bicheși

Hunedoara: Raț – Ciucurescu, Marinca, Trășcan – Iacob, Pau (min. 90+3 Rusu), Herci (min. 66 Vasinc), R. Cristian, Bloj – Bortaș, Muscă (min. 66 Zamfir). Antrenor Raul Spătaru

A marcat Iacob (min. 88)

Arbitri: Arthur Răcoare (Curtea de Argeș) – Zsolt Biro (Belin), Raluca Sîrghi (București)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *