Știința Petroșani învinsă în etapa a 3-a a Diviziei Naționale 1
Rugby

Știința Petroșani învinsă în etapa a 3-a a Diviziei Naționale

 

      Eșalonul secund(Divizia Națională de seniori) din rugby-ului românesc, a programat recent partidele din etapa a 3-a  care a adus rezultate nefaste pentru echipele din zonă.

      Campioana ediției trecute, Știința Petroșani, a fost învinsă în deplasare cu 25-20 pe terenul formației  RC Bârlad. Pentru gruparea din Valea Jiului au punctat Răzvan Barbu (2 lovituri de pedeapsă și 2 transformări), Mădălin Baraulea (eseu) și Cristian Curta (eseu).

     CSU Arad a bifat o nouă înfrângere – a treia, din tot atâtea posibile – pe terenul lui RC Grivița. Bucureștenii s-au impus cu 22-5, singurele puncte ale arădenilor fiind aduse de eseul lui Alexandru Burai.

     În celelalte meciuri ale etapei a 3-a: Bucovina Suceava – RC Gura Humorului 19-12 și CSM Galați – CSU Alba Iulia 55-6.

     Etapa viitoare, programată la o săptămână după Paști, Știința Petroșani primește vizita liderului CSM Galați (8 mai, ora 11.00), iar CSU Arad joacă acasă cu Bucovina Suceava (9 mai, ora 11.00, pe terenul din Sânnicolau Mic).

       CSM Galați e lider, cu 15 puncte din trei jocuri, echipa din Petroșani ocupă locul 5, cu 5 puncte având numai două jocuri disputate. CSU Arad și proaspăt fondata CSU Alba Iulia ocupă ultimele poziții, fără puncte acumulate.

Avatar photo
Nicolae Gavrea
Jurnalist sportiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *