Medalii pentru luptătorii din județ la Cupa României U 15 1
Lupte

Medalii pentru luptătorii din județ la Cupa României U 15

 

       În Sala Polivalenată din Odorheiu Secuiesc s-au desfășurat la finalul săptămânii trecute întrecerile  etapei finale din cadrul Cupei României la lupte libere pentru sportivi U 15, la  care au participat circa 250 de sportivi reprezentând toate secțiile de performanță din țară.

       Sportivii de la LPS Cetate Deva  s-au aflat ca de obicei printre favoriții întrecerilor și se întorc acasă cu medalii cucerite într-o competiție reușită, organizată de către Federația Română de Lupte libere.Dintre sportivii deveni, Rareș Drăgan a reușit să cucerească o medalie de argint la categoria 100 de kg iar colegul lui Marius Scornea , una de bronz la categoria 75 kg.Cei doi sunt pregătiți de prof. Suraj Moravan, din grupa distinsului cadrul didactiv evidențiindu-se și Laurențiu Logojan(categoria 62 kg),Sybilla Sărac(62 kg) ambii clsați pe locu V ca și Cristian Bezercu, loc Vi la categoria 41 kg.

       Mihaela Szabo, pregătită de prof. Matei Partenie  a adus la vitrina cu trofee a clubului devean o medalie de argint cucerită la categoria 39 kg iar surorile Bianca (categoria 42 kg) și Denisa Obrejan(categoria 39 kg) ambele pregătite de prof. Gheorghe Văcărașu s-au clasate fiecare pe  locul V la categoria la care au evoluat iar Ștefan Bartalics(categoria 52 kg) pregătit de Ioan Ailincăi a fost foarte aproape de o bună performanță la ediția din acest an.

 
      Cei doi profesori de la secția de lupte libere din cadrul CSS Petroșani,   Gheorghe Răducu(Lele) și Cristian Popa , pot fi fericiți datorită faptului că elevii lor au urcat pe podiumul de premiere și la ediția din acest an a Cupei României la lupte libere pentru juniori U 15, competiție organizată la finalul săptămânii trecute de către Federația Română de Lupte libere la Odorheiul Secuiesc.
        Sportiva Andreea Chiriac a câștigat medalia de aur la categoria 46 de kg în timp ce colegii ei Florentina Manțog(categoria 58 kg) și Denis Ungureanu(categoria 62 kg) au  câștigat la ediția din acest an , medaliile de argint.

      Ianis Monete (categoria 38 kg) și Daniela Chiriac(categoria 42 kg) au urcat și ei pe podiumul de premiere și au adus la Petroșani ,fecare câte o medalie de bronz. Foarte aproape de podiumul de premiere  au fost la ediția din acset an a Cupei României, Georgiana Bîți (categoria 42 kg), Andreea Iordache (46 kg), Dragoș Grosu(75 kg) toți finalizând competția pe locul V iar Darius Popa(48 kg) pe locul VII.

Avatar photo
Nicolae Gavrea
Jurnalist sportiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *