Medalii pentru luptătorii din județ la Cupa României U 15 1
Lupte

Medalii pentru luptătorii din județ la Cupa României U 15

 

       În Sala Polivalenată din Odorheiu Secuiesc s-au desfășurat la finalul săptămânii trecute întrecerile  etapei finale din cadrul Cupei României la lupte libere pentru sportivi U 15, la  care au participat circa 250 de sportivi reprezentând toate secțiile de performanță din țară.

       Sportivii de la LPS Cetate Deva  s-au aflat ca de obicei printre favoriții întrecerilor și se întorc acasă cu medalii cucerite într-o competiție reușită, organizată de către Federația Română de Lupte libere.Dintre sportivii deveni, Rareș Drăgan a reușit să cucerească o medalie de argint la categoria 100 de kg iar colegul lui Marius Scornea , una de bronz la categoria 75 kg.Cei doi sunt pregătiți de prof. Suraj Moravan, din grupa distinsului cadrul didactiv evidențiindu-se și Laurențiu Logojan(categoria 62 kg),Sybilla Sărac(62 kg) ambii clsați pe locu V ca și Cristian Bezercu, loc Vi la categoria 41 kg.

       Mihaela Szabo, pregătită de prof. Matei Partenie  a adus la vitrina cu trofee a clubului devean o medalie de argint cucerită la categoria 39 kg iar surorile Bianca (categoria 42 kg) și Denisa Obrejan(categoria 39 kg) ambele pregătite de prof. Gheorghe Văcărașu s-au clasate fiecare pe  locul V la categoria la care au evoluat iar Ștefan Bartalics(categoria 52 kg) pregătit de Ioan Ailincăi a fost foarte aproape de o bună performanță la ediția din acest an.

 
      Cei doi profesori de la secția de lupte libere din cadrul CSS Petroșani,   Gheorghe Răducu(Lele) și Cristian Popa , pot fi fericiți datorită faptului că elevii lor au urcat pe podiumul de premiere și la ediția din acest an a Cupei României la lupte libere pentru juniori U 15, competiție organizată la finalul săptămânii trecute de către Federația Română de Lupte libere la Odorheiul Secuiesc.
        Sportiva Andreea Chiriac a câștigat medalia de aur la categoria 46 de kg în timp ce colegii ei Florentina Manțog(categoria 58 kg) și Denis Ungureanu(categoria 62 kg) au  câștigat la ediția din acest an , medaliile de argint.

      Ianis Monete (categoria 38 kg) și Daniela Chiriac(categoria 42 kg) au urcat și ei pe podiumul de premiere și au adus la Petroșani ,fecare câte o medalie de bronz. Foarte aproape de podiumul de premiere  au fost la ediția din acset an a Cupei României, Georgiana Bîți (categoria 42 kg), Andreea Iordache (46 kg), Dragoș Grosu(75 kg) toți finalizând competția pe locul V iar Darius Popa(48 kg) pe locul VII.

Nicolae Gavrea
Jurnalist sportiv

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *