CS HUnedoara ...doar un egal cu Sănătatea Cluj Napoca 1
Fotbal Fotbal liga a III-a Uncategorized

CS HUnedoara …doar un egal cu Sănătatea Cluj Napoca

 

Singura partidă care s-a disputat în județul nostru a fost în seria a IX-a,unde CS Hunedoara, după meciul disputat pe teren propriu în compania echipei Sănătatea Cluj Napoca, a înregistrat un rezultat de egalitate, 1-1 (0-0) , după o evoluție neconcludentă.

Hunedorenii au jucați timorați, fără vlagă și determinarea necesară pentru obținerea unei victorii. Gazdele au debutat cu o bună acțiune la poarta clujeană dar Iacob a trimis balonul drept în brațele veteranului portar al oaspeților Lăzăreanu,care la cei 40 de ani, pe care îi are și-a făcut datoria pe tot parcursul jocului.

Matei îl încearcă de la distanță pe portarul Raț care reține balonul venit de la circa 25m pentru ca apoi, Erwin Bloj să reia din careul mic peste poartă o minge venită dintr-o lovitură liberă.Hunedorenii nu reușesc să treacă de apărătorii echipei clujene dar nici nu arată că ar comunica între ei, deși antrenorul Raul Spătaru le-a cerut de mai multe ori acest lucru. Să notăm că principalul antrenor hunedorean a condus echipa din tribună deoarece arbitrul jocului Roxana Recorean din Mediaș , nu i-a permis să stea pe banca tehnică deoarece documentul care atestă calitatea sa de antrenor licențiat nu era prelungit de către FR Fotbal, deși există o prevedere expresă în Legea nr. 55 care spune că pe perioada stării de necesitate toate documentele se prelungesc automat până la finalul acestei stări. Dar cum la federeație este un haos total , cine să comunice acest lucru și …arbitrilor iar observatorul de joc, nu a intervenit ca să rezolve situația declarând că nu are această calitate.

Revenind la joc, gazdele au avut multe situații de gol dar graba sau nesincronizarea între compartimente a făcut ca până la pauză scorul să rămână egal deși Iacob, Vasinc sau Robert Cristian s-au aflat foarte aproape de a înscrie însă Lăzărescu a fost de fiecare dată la post .

În repriza secundă Ceacă, a avut mai multe acțiuni în careul gazdelor, lăsat nepermis de liber uneori și până la urmă , ca urmare a conlucrării cu Tilică va înscrie un gol validat de asistenul Răzvan Drăgan din Sibiu deși vârful clujean a fost în offside vizibil și de la București.

Situația de a fi conduși pe tabelă nu i-a trezit prea mult pe hunedoreni care și-au continuat seria…încurcăturilor la finalizare . În min. 75 Herci este faultat în careul de 16 m dar nu se acordă penalty-ul solicitat de hunedoreni pentru că nici centralul și nici asistentul Rîzvan Spătar nu au fost de acord că a fost fault și jocul a continuat. Se va restabili egalitatea în min. 78 de către Muscă cel care a primit mingea în fața porții lui Lăzărescu și sec a împins balonul în plasa porții clujene.

Să mai notăm că în minutul 70 Herci a avut o lungă acțiune spre poarta clujeană dar a șutat și careul prea slab iar portarul advers a reținu pentru ca în min. 75 Olteanu să trimită cu boltă din acțiune iar mingea a lovit transversala și arevenit în teren de unde a fost reținută de Raț.

Pe final de partidă Kelemen a fost trimis la vestiare pentru cumul de cartonașe galbene astfle că hunedorenii au evoluat aproape 10 minute în inferioritate numerică.

Un egal neașteptat înregistrat de hunedoreni, care rămân pe locul opt în clasament deși ar fi putut să urce pe un loc superior dacă privim pe ansamblu ultimele lor evoluții.

CS Hunedoara-:Raț- Kelemen, Iacob (min. 62 zamfir),Bortaș(min. 62 Nițuică),Trășcan(min. 67 Herci),Robert Cristian, Pau, Ciucurescu, Marinca, Bloj, Vasinc(min.67 Muscă) antrenor pe bancă Daniel Dăscălescu

Sănătatea Cluj Napoca:Filip Lărăreanu- Bucur(90+6 Neamț),Matei, Șumlea,Mic,Creț, Petruș,Cîmpean(min. 75 Poenar),Olteanu, Tilincă, Ceaca. Delegat- care a condus echipa Csaba Kis.

Au arbitrat: Roxana Recorean(Mediaș) Răzvan Drăgan(Sibiu) și Răzvan Spătar(Sibiu) observator arbitrii: Dan Miholcea (Bocșa) observator joc- Nicolae Dima(Gorj)

Delegatul echipei a declarat :” A fost un meci bun cu multe ocazii de partea noastră. Am meritat mai mult astăzi dar nu a fost să fie. Ne-am îndeplinit obiectivul nostru și vom încheiat un campionat bun în care putem spune că am fost o echipă modestă dar care ne-am făcut datoria „.

Avatar photo
Nicolae Gavrea
Jurnalist sportiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *