Kaiac-canoe  Medalii pentru deveni la Memorialul Zeno Lache 1
Kaiac-Canoe

Kaiac-canoe  Medalii pentru deveni la Memorialul Zeno Lache

      Ediția din acest an a tradiționalei competiții Memorialul Zeno Lache, organizată la Timișoara a adus o nouă confirmare a valorii sportivilor de la secția de kaiac-canoe a LPS Cetate Deva, acolo unde prof. Alexandru Mureșan reușește de câteva sezoane să aducă cu elevii săi, medalii de la toate  competițiile la care sunt prezenți.

      La întrecerile de la Timișoara,debutantele clubului devean  la categoria 10-12 ani 200 m au cucerit o medalie de aur prin Alexia Ghita Alexia, una de bronz prin Antonia Nastac iar Maria Dan, a fost foarte  aproape de podiumul de premiere, ea încheiind competiția pe locul IV.

       O medalie de aur a cucerit și Andreea Muresan la 200 m ( ea practic si-a păstrat primul loc câstigat anul trecut în ierarhia cadetelor) la fel ca și colegul său Alexandru Filimon, câștigătorul medaliei de aur  în acest an la cadeți 200 m.

      La categoria juniori 2  Alexandru Muresan si-a sarbatorit ziua de nastere câștigând o medalie de argint la simplu în proba de 200m iar Oprean Bogdan a sosit pe locul IV foarte aproape de o medalie.

     Au mai urcat pe podiumul  de premiere Sara Trif care a cucerit o medalie de aur la categoria junioare 2 și Alexandru MIheț ,medalie de bronz la categoria juniori 1 după o serie de calificări  si o semifinala foarte strânsă.

       Felicitări pentru sportivii deveni ,pregătiti cum spuneam de prof. Alexandru Mureșan și succes la apropiatele întreceri naționale.

Avatar photo
Nicolae Gavrea
Jurnalist sportiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *