Donarea de sânge este darul vieții ! 1
Uncategorized

   Donarea de sânge este darul vieții !

      Asociația Județeană de Fotbal (AJF)JF Hunedoara a inițiat un proiect caritabil prin care se dorește să fie susținută o campanie a donării de sânge iar sumele rezultate în urma acestei campanii să fie donate pentru cauze nobile.

      Echipa AJF Hunedoara, o parte din membrii Comitetului Executiv și colaboratori ai AJF Hunedoara, au susținut cauza fotbalistelor câștigătoare a Trofeului Național – Fotbal și Feminitate ediția 2019 – Ionela și Loredana care trăiesc în Centrul de Plasament din comuna Pui, județul Hunedoara.

       Centrul de Plasament a fost înființat în urmă cu 4 ani(aprilie 2017) și este  organizat sub forma de asociație  și se numește  “Asociația Zâmbim Copiilor Noștri”.

      De destinele celor 10 copii care conviețuiesc în centru  de plasament( care funcționează sub aripa bisericii Sf. Mare Mucenic Gheorghe din comuna Pui) se ocupă Părintele Mihai Ciuhat iar cele 8 fete și cei 2 băieți sunt elevi ai Școlii Gimnaziale din Pui și sunt foarte talentați.

       AJF HUnedoara a transmis mulțumiri celor care au susținut acest demers JSport.ro, Grosvenor SCM, Amalia Catana, Adrian Cristian Liga, Cosmin și Lavinia Danciu, Cosmin Kandut, Kovacs Eduard Daniel, Eugen Băiconi, Sorin Ciotlaus, Andrei Fodor și Cristi Petrean.

      Cei care doresc să susțină ASOCIAȚIA ZÂMBIM COPIILOR NOȘTRI o pot face luând direct legătura cu conducerea  AJF Hunedoara.

Avatar photo
Nicolae Gavrea
Jurnalist sportiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *