Remiză spectaculoasă pentru Deva la Horezu 1
Fotbal liga a III-a

Remiză spectaculoasă pentru Deva la Horezu

CSM Deva a condus în trei rânduri pe stadionul din Treapt, dar s-a văzut egalată în ultimul minut de joc. Doar câteva zeci de secunde i-au lipsit astfel trupei lui Nanu ca să urce direct pe locul 3 în serie.

Chiar și cu Ștefan Nanu aflat în tribună, suspendat după cartonașul roșu primit în etapa trecută, devenii au controlat jocul în marea majoritate a timpului. Au avut însă de înfruntat pe lângă un adversar care venea după cinci înfrângeri la rând și un arbitraj ostil, care le-a suflat vânt din pânze gazdelor.

„Am început cu  Doboș fundaș dreapta, singura soluție avută după ce Curescu a fost suspendat pentru patru cartonașe galbene. Ianc are și el probleme la genunchi, a fost trecut pe foaia de joc, dar a trebuit să îl las pe bancă. Pe final de meci s-a accidentat și Șulea, înlocuit cu Ghighilicea. În lipsa lui Curescu, al treilea junior l-am folosit pe Soare pe post de vârf, s-a bătut mult acolo în față, a ținut doi adversari lângă el și i-a oferit mai mult spațiu de manevră lui Șulea. Branea, care a trecut printr-o perioadă mai slabă la ultimele partide, după ce a stat din cauza covid, a făcut acum cel mai bun joc al lui din campionat, a evoluat perfect. Vasiu (foto) a marcat primele două goluri ale noastre, ambele în urma unor faze fixe, iar Șulea pe al treilea, după o centrare în gura porții la o fază în care construcția a mers bine. Din păcate arbitrajul ne-a îndoit, cum se spune. Le-a făcut cadou un 11 metri la o preluare pe piept la care mingea i-a sărit fundașului pe genunchi, nici urmă de henț. Chiar jucătorii lor mi-au spus după meci, „nea Ștefan, nu a fost nimic-nimic la penalty!”. La golul trei iarăși, a căzut un jucător de-al lor pe 16 metri, le-a inventat o lovitură liberă pentru că s-a ceut fault, nici vorbă de așa ceva. În plus tot timpul numai peste noi i-a adus, cum cădea unul de-al lor, cum sufla fault. Păcat de munca băieților, au muncit 90 de minute, am fi meritat victoria. Era și un culoar favorabil la locul 3, pentru care mai avem încă șanse. Nu pot să nu spun și că observatorul de arbitri a încălcat grav regulamentul, a fost înainte de meci în cabina arbitrilor, unde observatorii au interzis, ba chiar a intrat cu arbitri pe teren. Am reclamat acest lucru la observatorul de joc, să îl treacă în raport. Avem filmarea video, o să mergem cu ea la Federație. Este același observator (n. red.: Mihai Hârlab din Brașov) care a fost și la meciul din tur de la Mediaș și acum la Cisnădie. De fiecare dată cu el delegat la acele jocuri au existat probleme mari de arbitraj, ca și acum, au fost două meciuri, două înfrângeri, am avut doi eliminați. Păcat că există asemenea oameni, care își bat joc de munca noastră. Urmează pentru noi meciul de la Costești, unde va lipsi Bogdanovici, care a luat al patrulea cartonaș galben. Va fi mult mai greu decât pare la prima vedere, întâlnim un adversar care nu mai are nimic de pierdut, joacă fără presiune”, ne-a declarat imediat după remiza de la Horezu antrenorul principal al devenilor, Ștefan Nanu.

Flacăra Horezu – CS Municipal Deva 3 – 3 (1 – 1)

Flacăra: Trașcă – Grosu, Mihăescu, Moldovan, Bîrzîche, Pencea, Marian, Dinu, Nistor, Comănescu, Dobrescu. Au mai jucat: Vlădoi, Vartolomei, Horumbă, Ruican. Antrenor Gabriel Mangalagiu

Deva: Manea – Doboș, Radak, Vasiu, Branea – Vitan, Țoiu (60 Bîrzan), Bogdanovici, Trașcă – Soare (75 Izele), Șulea (84 Ghighilicea). Pe bancă: Dombradi – Ianc, Sapta, Iordache. Antrenor Dorian Gugu

Au marcat: 0 – 1 Vasiu (1), 1 – 1 Pencea (23 penalty), 1 – 2 Vasiu (48), 2 – 2 Dobrescu (57), 2 – 3 Șulea (58), 3 – 3 Moldovan (90)

Arbitri: Vlad Inoan (Florești) – Sergiu Corb, Alexandru Turian (ambii Zalău)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *