Fotbal liga a III-a

La Petroșani vine liderul din Șelimbăr

Jiul primește sâmbătă de la ora 17 vizita (deja) câștigătoarei seriei a șaptea, Viitorul Şelimbăr. Aflată la șase puncte în fața locului 9 – care nu mai e direct retrogradant – cu trei etape înainte de final, formația petroșăneană respiră mult mai ușurată în acest final de campionat.

„Calculul hârtiei” este extrem de simplu, dacă ne raportăm la situația din clasament. Oaspeții nu au avut nici un moment emoții în adjudecarea primului loc, au adunate 43 de puncte din 45 posibile, cu 14 victorii și un singur egal (numai Deva a reușit această veritabilă performanță), golaveraj 38 – 6, în timp ce gazdele ocupă locul 8, cu 15 puncte, trei victorii, șase egaluri, șase înfrângeri, golaveraj 16 – 28.

În tur la Şelimbăr a fost însă doar 1 – 0 pentru Viitorul, gol marcat de Câmpean în minutul 29.

În runda precedentă Jiul a pierdut cu 1 – 4 în deplasare la Dăești, după ce Bădărău a deschis scorul. Cu sacii în căruță demult, dar și cu ceva probleme de efectiv, Șelimbăr s-a impus doar cu 1 – 0 în partida cu cojudețeana Hermannstadt II, gol Natea în minutul 87. Iată formația folosită de antrenorul Florin Maxim în acel meci: Vâtcă – Monea, Natea, Tătar, Neacșa – Peter, Curtean, Drugă, Giura – Roșu, Cîrstean. Au mai jucat Cârloanță, Cîmpean și Tineiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *