Fotbal liga a III-a

Deplasare dificilă la Cugir pentru CS Hunedoara

Hunedoara întâlnește sâmbătă în deplasare pe CSO Cugir, echipă matematic calificată în barajul de promovare. Aflate la poli diferiți ai clasamentului, cele două echipe se prezintă și cu moralul la cote diametral opuse după rezultatele înregistrate în runda precedentă.

Gazdele ocupă locul 2 în seria 9, la două puncte în urma liderului Unirea Dej, cu 11 victorii, două egaluri, două înfrângeri, 35 de puncte și golaveraj 34 – 14. Oaspeții se află pe locul 8, cu patru victorii, patru egaluri și șapte înfrângeri, 16 puncte și golaveraj 16 – 20.

Meciul tur de la Hunedoara s-a încheiat cu un spectaculos 3 – 3, după o evoluție palpitantă a scorului. Cugirenii au avut 2 – 0, goluri Păcurar și Șaucă, dar reușitele lui Vasinc și Iacob au readus egalitatea pe tabelă. Un penalty transformat de Vitinha în penultimul minut se părea că va duce toate trei punctele în tabăra celor din Alba, însă portarul Raț a fost cel care a stabilit scorul final cu golul său marcat în prelungiri.

Săptămâna trecută Hunedoara a fost învinsă pe teren propriu de Unirea Dej, scor 4 – 2, în timp ce Cugir a câștigat în deplasare la Turda, 1 – 0 cu Sticla Arieșul, gol Marius Lupu în minutul 87. Iată formația folosită de antrenorul-jucător Lucian Itu în acel meci:

Toilă – Rus, Vlădia, Radu, Vitinha – Boldea, Grozav (73 Șuteu) – Dușmanu (73 Contra), Păcurar (73 Itu), Cocan (61 Tăban) – Lupu (90 Cioargă).

Cu trei etape înainte de final, hunedorenii se află la trei puncte în urma celor de la Sănătatea Cluj și cu trei puncte în fața CS Ocna Mureș. Clujenii joacă sâmbătă acasă cu Sticla Arieșul Turda (locul 5, 21 de puncte), iar Ocna Mureș evoluează vineri în deplasare la Dej cu Unirea (locul 1, 37 de puncte).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *