Fotbal liga a III-a

Jiul a condus la Dăești, dar a pierdut în fața unei echipe mai bune

Jiul a jucat sâmbătă pe stadionul „Gheorghe Ciociu” din Fedeleșoiu partida din etapa a 15-a, cu Viitorul Dăești. Cei care au deschis scorul au fost petroșănenii, după ceva mai mult de jumătate din prima repriză: Mărmăneanu a interceptat balonul la circa 35 de metri de poarta adversă, a șutat la semiînălțime, portarul a respins în față și Bădărău, care a urmărit atent faza, a înscris simplu din mijlocul careului mare, dintre fundașii adverși. Din păcate a urmat un forcing al gazdelor, aceasta și pe fondul unor gafe din apărarea oaspeților, care a stabilit scorul final la 4 – 1 pentru Viitorul. De menționat că Dăeștiul s-a întărit în această iarnă cu un întreg contingent adus de la cojudețeana Flacăra Horezu, în frunte cu antrenorul-jucător Adi Popa și experimentatul Cristi Munteanu.

„Ne-au lipsit de la acest meci portarul Haring, suspendat pentru patru cartonașe galbene, Tuță, Turcu și Mazilu, acesta din urmă și-a efectuat ultima etapă de suspendare după cartonașul roșu primit în partida cu Deva. Trebuie să recunosc că am întâlnit o echipă foarte bună, cu jucători experimentați, care stau foarte bine în teren. Am primit însă goluri pe niște greșeli individuale greu de imaginat (n. red: pasă în spate direct la un adversar la primul gol vâlcean, degajare din propriul careu în piciorul unui atacant advers la ultimul gol). Urmează pentru noi un program foarte greu, acasă cu Șelimbăr, campioana seriei, deplasare la Târgu Cărbunești, apoi în ultima etapă acasă cu Hermannstadt, încercăm să scoatem cât mai multe puncte”, ne-a spus după meci antrenorul Anton Sedecaru.

Viitorul Dăești – Jiul Petroșani 4 – 1 (2 – 1)

Jiul: Teslici – Stoicoiu, Torkos, Ionică, Keszeg – Matei, R. Sandu – Szekely (82 Petrariu), Bădărău, Mărmăneanu – Perșe (46 Cuibari). Antrenor Anton Sedecaru

Au marcat: Neacșu (29), Precup (43), Pârvu (55 penalty), Bunescu (77), respectiv Bădărău (25)

Arbitri: Csaba Papp (Luduș) – Magyar Baszo, Petru Irina (ambii Cluj Napoca)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *