Divizia A CSM Deva gazda ultimului turneu din acest sezon 1
Handbal

Divizia A CSM Deva gazda ultimului turneu din acest sezon

Începând de vineri și până duminică inclusiv la Sala Sporturilor din Deva se vor desfășura partidele din cadrul ultimului turneu de sală din campionatul ligii secunde, Divizia A, cu participarea formațiilor din seria B.
Conform programului vineri , 9 aprilie se vor derula jocurile din etapa cu numărul 12 din campionat :CSU Oradea- Gloria Bistrița, CSM Deva- CNE Sf. Gheorghe și CSM Tg. Jiu- CSU Timișoara în timp ce formația CSU Reșița are pauză în această etapă.
Sâmbătă 10 aprilie,se vor juca următoarele partide: Gloria Bistrița- CSU Reșița, CNE Sf. Gheorghe- CSU Oradea și CSU Timisoara – CSM Deva ,echipa din Tg.Jiu având pauză iar duminică în ultima etapă de campionat se vor disputa jocurile: CSU Reșița- CNE Sf. Gheorghe, CSU Oradea- CSU Timișoara și derby-ul CSM Deva- CSM Tg. Jiu iar Gloria Bistrița stă. Partidele se vor desfășura fără public spectator, cu respectarea tuturor condițiilor sanitare și pentru protecția echipelor participante.
Reamintim că în clasamentul seriei primul loc este ocupat de echipa din Tg. Jiu care totalizează 30 de puncte din 10 partide disputate, fiind urmată de CSM Deva cu 24 de puncte din 9 jocuri și de Gloria Bistrița cu 18 puncte din 10 partide.
Conform regulamentului se califică pentru următoare afază a competiției primele două echipe din serie. Vom reveni cu programul orar care va fi comunicat de către federație în aceste zile.

Avatar photo
Nicolae Gavrea
Jurnalist sportiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *