Deva pierde la Cisnădie și se îndepărtează de locul de baraj 1
Fotbal liga a III-a

Deva pierde la Cisnădie și se îndepărtează de locul de baraj

Cu opt jucători de bază plus conducerea tehnică indisponibili din cauza infectării covid, CSM Deva a pierdut vineri în deplasare în fața celor de la Măgura Cisnădie, scor 0 – 2. Din nou s-a apelat masiv la juniorii de la echipa a doua, cea care evoluează în liga a patra din campionatul județean, pentru a suplini absența titularilor. Cu toate problemele de efectiv, devenii au evoluat curajos în fața uneia dintre cele mai bune echipe din serie, dar nu a fost suficient pentru obținerea unui rezultat pozitiv.

„Ne-au luat tare încă de la începutul meciului, au pus presiune pe noi în prima parte, când au și reușit să înscrie, la o centrare venită după un atac pozițional. După aceea am echilibrat jocul, ne-am creat și noi situații de a marca, dar am ratat două ocazii mari. Repriza a doua pot spune că am dominat-o cam 75 – 80%, atât teritorial cât și ca posesie. Din minutul 75 am jucat în zece oameni, Izele a fost eliminat după al doilea cartonaș galben. Parcă am dominat și mai mult cu om în minus, însă ne-au prins pe un contraatac și s-a făcut 2 – 0. Uneori fotbalul nu ține cu cei care joacă mai bine, așa cum a fost cazul în această partidă. Băieții au jucat atât cât au putut, atitudinea lor a fost OK. Ne-am dorit cu toții să îi facem o surpriză plăcută lui Ștefan (n. red.: Nanu), care trece acum prin momente grele. Ne-au lipsit însă opt jucători de bază, plus că la finalul primei reprize a trebuit să îl înlocuim și pe Curescu – a primit un genunchi în spate și a fost scos cu ambulanța, suspect de fisură de coaste – iar Tecsi a jucat tot meciul cu întindere de ligamente, nu am avut alte soluții. Am înregistrat încă un debut la noi, Robert Izele, jucător născut în 2003. De fapt toată banca noastră de rezerve a fost alcătuită numai din juniori, născuți în 2003 – 2005, pe lângă Manea sau Curescu din primul 11”, ne-a declarat după meci Marius Sîrbu, cel care a condus antrenamentele în ultima săptămână și echipa de pe bancă la Cisnădie.

În urma acestui rezultat CSM se află la șapte puncte de locul 2, ocupat de Măgura, cu patru etape înainte de finalul campionatului.

Măgura Cisnădie – CSM Deva 2 – 0 (1 – 0)

Au marcat: Kenneth (min. 22), Bărculeț (min. 80)

Deva: Manea – Teodorescu (min. 60 Ianc), Vasiu, Iordache, Curescu (min. 46 Iordache) – Bîrzan, Bogdanovici, Izele (eliminat min. 75), Ghighilicea – Șulea, Tecsi. Antrenor Marius Sîrbu

Arbitri: Mădălin Dumitru (Pitești) – Zoltan Tamasi (Odorheiu Secuiesc), Mircea Guran (Brașov)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *