Fotbal liga a III-a

Vine a treia victorie la rând pentru Hunedoara?

Cu toate că nu a scăpat complet de emoții, CS Hunedoara respiră mai ușurată după rezultatele din ultimele etape, în care a obținut două victorii consecutive, o premieră în acest campionat. La șase puncte distanță de primul loc retrogradant, hunedorenii beneficiază și de un program care îi oferă, în interval de o săptămână, două meciuri pe teren propriu.

Primul dintre acestea se joacă sâmbătă, de la ora 17, pe „Michael Klein”. Adversara sa este Sticla Arieșul Turda, formație aflată pe val de la reluarea campionatului, cu șapte puncte luate din nouă posibile.

Gazdele sunt pe locul 7 în seria 9, cu 16 puncte din patru victorii, patru egaluri și cinci înfrângeri, golaveraj 14 – 15. Oaspeții se prezintă la meci de pe locul 5, cu 18 puncte, cinci victorii, trei egaluri și cinci înfrângeri, golaveraj 22 – 18. Partida tur dintre cele două protagoniste s-a încheiat la egalitate, 0 – 0.

În etapa trecută Hunedora a câștigat cu 1 – 0 la Galda grație golului „de aur” al lui Muscă, iar Turda a învins acasă liderul seriei Unirea Dej, 2 – 1, goluri Cobârzan și Fl. Dan. Iată echipa folosită de antrenorul Artur Podar: Onciu – Marcu, Cordoș, Ionescu, Chiș, Salcău, Ciurcui, Paleoca, Cimpoeșu, Fl. Dan, Cobârzan, au mai jucat Busuioc, Lemnaru, Băețan, Hetea și Savu.

Hunedorenii ar trece în fața turdenilor cu o victorie în fața acestora, iar în funcție de rezultatul întâlnirii de vineri dintre Unirea Alba și CS Ocna Mureş ar putea urca în prima jumătate a clasamentului după această etapă a 14-a.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *