Fotbal liga a III-a

Cisnădie – Deva, întâlnire de gradul 3 pentru locul 2

CS Municipal Deva susține vineri un meci care poate fi decisiv în tentativa de a ocupa la final poziția a doua în seria 7, adică un loc care duce și el la baraj (primul fiind acontat demult de Viitorul Șelimbăr, scăpată în câștigătoare detașată a seriei). Devenii vor evolua la Cisnădie în compania celor de la Măgura, echipă care a acumulat 7 puncte din 9 posibile de la reluarea campionatului – ca și CSM, dealtfel. Partida va începe la ora 17, ora oficială de disputare a meciurilor din luna aprilie.

Gazdele se prezintă înaintea etapei a 14-a de pe locul 2, cu 23 de puncte, șapte victorii, două egaluri, patru înfrângeri, golaveraj 12 – 12. Oaspeții vin de pe locul 5, cu 19 puncte, cinci victorii, patru egaluri, patru înfrângeri, golaveraj19 – 15.

În etapa trecută Deva a câștigat cu 2 – 0 în fața Jiului Petroșani, meci disputat la Simeria, ambele goluri fiind marcate de Șulea. Măgura a învins cu 1 – 0 în deplasare fosta ocupantă a locului doi, Mediaș II, unicul gol fiind reușit de Stelea din penalty în min. 45. Echipa antrenată de Ioan Luca a început acel joc în formula Kenneth, Stelea, Stoia, Bărculeț, Ban, Cornea, Macrea, Luca, Condrea, Stanciu, Băilă. Au mai intrat pe parcurs Bolta, Belașcu și Tomuta.

Meciul din tur nu s-a disputat, fiind omologat cu 3 – 0 „la masa verde” pentru Deva (din cauza cazurilor de covid înregistrate mai întâi la sibieni, apoi la deveni).

Sâmbătă se dispută două meciuri care interesează direct echipa noastră, în cazul obținerii unui rezultat pozitiv la Cisnădie. Gilortul Târgu Cărbuneşti (locul 4, 21 de puncte) joacă acasă cu Viitorul Şelimbăr (locul 1, 37 de puncte, matematic calificată la baraj), iar Gaz Metan Mediaș II (locul 3, 21 de puncte) va evolua în deplasare cu Flacăra Horezu (locul 6, 16 puncte).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *