Derby-ul județean se joacă la Simeria 1
Fotbal Fotbal liga a III-a

Derby-ul județean se joacă la Simeria

       Campionatul din Liga a III-a continua chiar și în pandemie , lucru care  face ca iubitorii fotbalului se  mai bucure de rezultatele obținute de echipele favorite chiar dacă nu pot asista la aceste partide. În seria a VII-a, se va derula derby-ul județean dintre formațiile hunedorene care activează în această serie. Gazdele sunt cei de la CSM Deva, formație aflată pe locul șase cu 16 puncte și care speră să urce în clasament  după această întâlnire pe care o vrea finalizată cu o victorie.De partea cealaltă va fi de această data, CSM Jiul Petroșani, formația din Valea Jiului  afându-se pe un incomod loc opt cu doar 12 puncte accumulate până acum.

       Din programul acestei serii  se mai dsprind jocurile pe care le vor disputa echipele din Mediaș (locul doi în clasament cu 21 puncte)  care va evola alături de Măgura Cisnădie( locul patru și 20 de puncte  acumulate) ca și jocul mâine , cel dintre ultimele clasate, Minerul Costești care primește replica echipei Hermannstadt 2 din Sibiu. Indiferent de rezultatele care vor fi înregistrate în această etapă, liderul actual Viitor Șelimbăr ,rămâne în continuare pe primul loc deoarece are suficiente puncte accumulate(34) pentru a spera la promovare.

      În seria a IX-a capul de afiș al etapei este  partida programată astăzi dintre Sticla Arieșul Turda (locul cinci cu 15 puncte la total) și liderul seriei, Unirea Dej (31 puncte).Este interesant și jocul de la Avântul Reghin (acum  pe locul patru cu 20 de puncte) , acolo unde  gazdele,învinse la limită în etapa trecută la Hunedoara, vor juca cu ocupanta locului secund în clasamentul seriei, CSO Cugir(cu 26 de puncte), formația cugireană sperând încă la  locul întâi și la o posibilă promovare.

      CS HUnedoara(locul opt cu 13 puncte) are mâine un meci dificil, în deplasare la ultima clasată în serie,Industria Galda (doar 4 puncte din 12 partide) pe care  trebuie să îl câștige pentru ca să fie pe obiectiv-ul impus de membrii consiliului de administrație al clubului hunedorean. Va fi greu dar nu imposibil, dacă urmărim situația formației din Galda.de urmărit și rezultatul jocului dintre Unirea Ungheni și Unirea Alba Iulia, care poate avantaja echipa hunedoreană, dacă  echipa oaspete pierde sau face în egal.

Programul etapei 13 , seria a VII-a

ACS Viitorul Şelimbăr – ACS Flacăra Horezu

CS Viitorul Dăeşti  –  CS Gilortul Târgu Cărbuneşti

CSM Deva – CSM Jiul Petroşani

CS Gaz Metan Mediaş 2 –  CS Măgura Cisnădie

ACS Minerul Costeşti – AFC Hermannstadt 2

Programul etapei 13, seria a IX-a

ACS Sticla Arieşul Turda – FC Unirea Dej

CSM Avântul Reghin – CSO Cugir

CS Unirea Ungheni 2018        –  AFC Unirea 1924

ACS Industria Galda  – CS Hunedoara

CS Ocna Mureş  – CS Sănătatea Cluj-Napoca

Avatar photo
Nicolae Gavrea
Jurnalist sportiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *