James Cheregi a câștigat medalia de aur la Cupa României 1
Box

James Cheregi a câștigat medalia de aur la Cupa României

 

Turneul final al Cupei României la seniori pentru seniori, oraganizat de către Federația Română de Box la Iași a reunit la start cei mai valoroși pugiliști seniori ai momentului și a mai clarificat care ar fi șansele pentru ca sportivii noștrii să reușească obținerea calificărilor la Jocurile Olimpice. Se poate spune că întrecerile de la Iași au fost un bun criteiu de verificare înainte de turneele internaționale programate în luna aprilie și unde se pot obține biletele pentru Tokyo.

Reprezentantul CS Hunedoara, boxeurul James Chereji , înscris la categoria 57 kg a avut o evoluție bună și a trecut în semifinala competiției de Rober Lambă asigurându-si astfel o medalie și a prins finala turneului de la Iași.

În finală hunedoreanul l-a întâlnit pe sportivul Andrei Teodor Udubaşa (CS Dinamo), meciul fiind foarte disputat dar controlat de către elevul maestrului Ilie Captari, astfel că decizia a fost una categorică în favoarea lui James Cheregi care a câștigat la puncte cu o deciezie de 5-0. Este o nouă performanță înregistrată de către boxeurul hunedorean care revine în topul celor mai buni seniori din România.

Avatar photo
Nicolae Gavrea
Jurnalist sportiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *