Fotbal liga a III-a

Un nou punct prețios pentru Jiul

Confruntată cu probleme mari de efectiv la startul acestui sezon de primăvară, Jiul a reușit să obțină al doilea punct în tot atâtea partide disputate în 2021. Fără patru titulari pe teren, formația din Vale a reușit un 0 – 0 acasă cu Gaz Metan Mediaș II, același scor cu care încheiase și jocul din etapa precedentă de la Cisnădie.

„Ne-au lipsit de la acest meci Cuibari, Mărmăneanu, Remus Sandu, toți trei accidentați, plus Mazilu, suspendat pentru patru cartonașe galbene, ultimul primit săptămâna trecută cu Măgura, toți jucători de bază. Pot să spun sincer că am avut și noroc cu Mediașul, am întâlnit o echipă foarte, foarte bună, nu întâmplător sunt pe locul 2 în serie. Ne-au dominat, dar din nou trebuie să îmi felicit jucătorii pentru felul cum au evoluat pe faza defensivă și au respectat sarcinile de joc. Am făcut bine faza de apărare și am încercat câteva contraatacuri, repet, în fața unui adversar foarte puternic. Am obținut încă un punct prețios în drumul spre atingerea obiectivului propus, rămânerea în liga a treia. Urmează pentru noi în etapa viitoare un nou meci greu, în deplasare cu Deva”, ne-a declarat imediat după joc Anton Sedecaru, antrenorul principal al formației petroșănene.

Jiul Petroșani – Gaz Metan Mediaș II 0 – 0

Jiul: Haring – Stoicoiu, Matei, Torkos, Keszeg – Arcuși, Ionică – Drăgoescu (min. 70 Perșe, min. 90 Tuță), Bădărău, Szekely – Turcu. Antrenor Anton Sedecaru

Arbitri: Robert Ciorbea (Sânpetru) – Andrei Pavel Cojocaru (Brașov), Ramona Udrea (Târgu Jiu)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.