Gimnastica artistica

  Proiectul „Țară, țară vrem campioane” continuă

Gimnastică    Proiectul „Țară, țară vrem campioane” continuă

        Fundația Casa Campionilor, care a inițiat, finanțat și derulat proiectul „Țară, țară vrem campioane”, în parteneriat cu OMV Petrom, a semnat o convenție de colaborare cu Federația Română de Gimnastică. Fundația condusă de Mariana Bitang se va implica în continuare în susținerea celor 25 de gimnaste și 12 antrenori din cadrul programului derulat prin acordarea de sprijin financiar și suport managerial.

         Antrenorii Mariana Bitang și Octavian Bellu vor superviza derularea și dezvoltarea proiectului care are în vedere atât îmbunătățirea condițiilor de pregătire și a recuperării după efort, participarea la competiții naționale și internaționale, sau la evenimente organizate de OMV Petrom, cât și asigurarea de echipament sportiv, materiale consumabile, susținătoare de efort, aparatură necesară pregătirii, perfecționarea colectivelor de antrenori.

       Federația Română de Gimnastică va asigura infrastructura sportivă necesară desfășurării pregătirii la nivelul cerințelor internaționale, echipamentul sportiv de reprezentare, organizarea cursurilor de perfecționare și școlarizarea, în colaborare cu MEC, a gimnastelor din cadrul proiectului.

Avatar photo
Nicolae Gavrea
Jurnalist sportiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *