Fotbal liga a III-a

Jiul a revenit cu un punct uriaș de la Cisnădie

Cu ceva emoții date de testul covid dinaintea partidei, Jiul a jucat până la urmă cu Măgura la Cisnădie. După înfrângerea la limită din tur (a fost atunci 0 – 1), petroșănenii au obținut un egal care îi îndepărtează încă puțin de „zona minată” a clasamentului. Cu ultima achiziție Ionică în primul 11, la fel și Perșe, mai puțin folosit în jocurile de verificare, cu Tuță și Turcu – și ei mai mult absenți în amicale – introduși pe final de meci, petroșănenii au reușit să mențină scorul alb pe tabelă de la început și până la sfârșit și să își atingă scopul propus.

„Ne-am apărat bine, am făcut un joc bun. Rezultatul este echitabil, în opinia mea. Ne-au dominat, e drept, însă nu copios, nu și-au creat foarte multe situații de a marca. Au avut două ocazii mari, în rest nu foarte clare. Am avut și noi două, cea mai mare în minutul 80, prin Tuță, la centrarea lui Szekely. Ne-au presat mult, dar s-a dovedit încă o dată că uneori e mai ușor să te aperi. Debut bun pentru Ionică, s-a adaptat foarte repede la sistemul nostru de joc. Am obținut un punct foarte prețios astăzi, îi felicit pe băieți”, a spus imediat după meci Anton Sedecaru, antrenorul principal al Jiului.

Măgura Cisnădie – Jiul Petroșani 0 – 0

Jiul: Haring – Stoicoiu, Matei, Torkos, Keszeg – R. Sandu, Ionică – Szekely (min. 75 Turcu), Bădărău, Mazilu – Perșe (min. 60 Tuță). Antrenor Anton Sedecaru

Arbitri: Costinel Iacob (Craiova) – Barna Biro (Cernat), Levente Ungvari (Haghig)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *