Fotbal liga a III-a

Deva a pierdut cu Unirea Alba

Vineri CSM Deva a disputat la Oarda de Jos ultimul joc de verificare din această perioadă. Gazdele de la Unirea Alba Iulia s-au impus cu 2 – 0, ambele reușite venind după două faze fixe, cornere la care gafele individuale din apărarea deveană au fost taxate prompt.

„La primul gol a greșit Manea, la al doilea Dombradi a avut și el partea lui de vină, a respins în corner un balon pe care putea să îl prindă, însă Tecsi a fost cel care și-a scăpat omul din marcaj. A fost primul joc pe un teren cu iarbă, după două săptămâni și jumătate de pregătire pe sintetic la Deva. Era normal să apară o lipsă de prospețime, s-a văzut diferența dintre sintetic și iarbă, iar terenul pe care am jucat a arătat mai degrabă a maidan. Nu m-a interesat foarte mult rezultatul de astăzi, iar de joc sunt în general mulțumit. Am avut primele 10 minute mai slabe, după care ne-am creat cel puțin trei – patru ocazii clare de a marca. Șulea a ratat de trei ori, o dată singur cu portarul, Vitan, singur cu poarta goală, a trimis cu capul peste, Trașcă a avut o bară transversală, a mai fost și un gol anulat pentru ofsaid al lui Șulea. Am întâlnit o echipă bună, Unirea, care are câțiva jucători de calitate. Noi am făcut o repriză a doua mult mai bună, am avut mai multe șuturi la poartă. Una peste alta a fost un joc util, repet, primul pe iarbă din acest an. Ca o concluzie generală, au fost jocuri bune, sunt mulțumit de băieți cum s-au prezentat în pregătiri. O veste bună este că Ghighilicea și-a revenit după accidentare, de luni își va relua antrenamentele. Urmează pentru noi meciul de vineri cu Gilortul, trebuie să începem cu victorie, importante sunt cele trei puncte. Întâlnim echipa de pe locul 2 în clasament, care și-a păstrat cam același lot din retur, l-a mai adus în iarnă și pe Ungur, are și alți jucători cu vechi state la liga a doua. Sunt însă încrezător în lotul actual, calitate există, am mai spus asta, ne putem atinge obiectivul propus la final de campionat”, a declarat Ștefan Nanu după meci.

Unirea Alba Iulia – CS Municipal Deva 2 – 0 (1 – 0)

Au marcat: Scrob (10), Fetița (57)

Unirea: Sporea – Zsigmond, Scrob, Mardare, Giurgiu – Morar, Lupșan, Bîrdea, V. Codrea – Fetița, David; au mai jucat Sîntoma, M. Codrea, Haj, Selagea, Matei, Joldeș. Antrenor Adrian Bicheși

Deva: Manea – Curescu, Tecsi, Vasiu, Branea – Vitan, Ianc, Țoiu, Trașcă – Bîrzan, Șulea; au mai jucat Dombradi, Bogdanovici, Doboș, Radak, Iștoc, Teodorescu, Soare. Antrenor Ștefan Nanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *