CS Hunedoara a remizat la Hațeg 1
Fotbal liga a III-a

CS Hunedoara a remizat la Hațeg

Ultima verificare pentru CS Hunedoara a fost una neconcludentă. Dacă în urmă cu o săptămână și-a zdrobit colega de eșalon din Petroșani (a fost atunci 6 – 1 cu Jiul), sâmbătă trupa de pe Cerna a terminat doar la egalitate, 1 – 1 în deplasare cu Retezatul Hațeg. Chiar dacă adversarul este liderul la zi al ligii a patra din campionatul județean, antrenorul Raul Spătaru nu a fost deloc mulțumit de prestația elevilor săi. După o primă repriză încheiată cu un scor alb, Trășcan a deschis scorul în min. 58, însă gazdele au egalat aproape imediat, în min. 65.

„Am făcut un joc foarte slab. Am intrat pe teren relaxați, poate că am și luat ușor adversarul, considerând că e de liga a patra. A fost fără discuție cel mai slab joc din acest an, nu am arătat nimic față de precedentele amicale. Dacă până acum am făcut meciuri bune, ne-am ridicat până la nivelul unor adversari de liga a doua (n. red.: Ripensia și Pandurii), am jucat bine și ne-am creat foarte multe ocazii de gol, ceea ce am văzut astăzi este un pic îngrijorător. Este un semnal de alarmă, poate binevenit chiar înainte de reînceperea campionatului. Ne așteaptă sâmbăta viitoare un meci greu la Ocna Mureș, meci de șase puncte. Adversarul este cu patru puncte în urma noastră în clasament și se bate pentru rămânerea în liga a treia. Dacă reușim să câștigăm facem un pas mare spre locurile fruntașe, dacă Doamne-ferește pierdem intrăm în lupta de la retrogradare”, a spus antrenorul Hunedoarei imediat după amicalul de la Hațeg.

Retezatul Hațeg – CS Hunedoara 1 – 1 (0 – 0)

Hunedoara: Raț – Nițuică, Kovacs, Neacșu, Trășcan – Iacob, Rusu, R. Cristian, Bloj – Zamfir, Muscă în prima repriză; Lefter – Kelemen, Radicof, Banac – Tiric, Prejban, Marinca, Herci, Buzincu – Bortaș, Muscă în repriza a doua. Antrenor Raul Spătaru

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *