Set de tenis la Hunedoara 1
Fotbal liga a III-a

Set de tenis la Hunedoara

Nimic nu anunța un asemenea scor în amicalul de sâmbătă de pe „Michael Klein” dintre CS Hunedoara și Jiul Petroșani. Mai ales că oaspeții au început jocul mai bine, chiar dacă l-au pierdut pe Mazilu, accidentat, după primul sfert de oră. La mijlocul reprizei Raț a avut o intervenție bună la situația de gol a lui Drăgoescu, apoi Muscă – plecat de la limita ofsaidului – a scăpat singur la cealaltă poartă și a deschis scorul. Cu patru minute înainte de pauză Bloj a reluat cu capul din careul mic centrarea din lovitură liberă a lui Cristian și a stabilit scorul la jumătatea întâlnirii.

Istoria partidei s-a scris în numai cinci minute din partea secundă. Muscă a înscris din nou după o acțiune a lui Tiric pe stânga continuată cu o centrare a lui Iacob de pe dreapta. Tot atacantul adus în această iarnă a reluat spectaculos mingea centrată de același omniprezent Iacob pentru un hat-trick personal, iar Bortaș a făcut 5 – 0. La acest scor gazdele au ridicat evident piciorul de pe accelerație și Drăgoescu a marcat golul de onoare al Jiului. Zamfir și Cuibari puteau înscrie și ei, a făcut-o Iacob, care a parafat deznodământul cu zece minute înainte de fluierul final.

Raul Spătaru: „Sunt mulțumit doar de scor, ca joc se putea mult mai bine. Mă bucur că am obținut al patrulea rezultat pozitiv la rând, avem trei victorii și un egal. Mai sunt mici probleme de reglat până la începerea campionatului. Venim după o săptămână grea, cu câte două antrenamente pe zi. Probleme medicale sunt la Hrezdac, doctorul i-a recomandat trei – patru săptămâni de repaus. Herci e bine acum, de marți își va relua antrenamentele, iar Kovacs are o contuzie, nimic grav. În mare parte mi-am format o idee despre primul 11, la juniori o să alegem cine să joace dintre cei mai în formă.”

Anton Sedecaru: „Îmi doresc să șterg cu buretele acest joc. Astăzi am avut parte de un duș rece. În următoarele două săptămâni, până la reluarea competiției, trebuie să reglăm problemele care au apărut. Poate am început prea repede pregătirea, jucătorii sunt plictisiți, își doresc să înceapă meciurile oficiale. Așteptăm rezultate mai bune în campionat. Lotul este cel pe care l-ați văzut azi, nu e numeros sau foarte valoros, dar sperăm să ne descurcăm, așa cum am făcut-o și în tur.”

CS Hunedoara – Jiul Petroșani 6 – 1 (2 – 0)

Au marcat: Muscă (25, 51, 53), Bloj (41), Bortaș (56), Iacob (80), respectiv Drăgoescu (69)

HUNEDOARA: Raț – Nițuică, Banac, Neacșu, Trășcan  – Iacob, Pau, Cristian, Bloj – Muscă, Zamfir prima repriză; Lefter – Kelemen, Kovacs, Radicof, Ciucurescu – Iacob, Marinca, Rusu, Tiricj – Muscă, Zamfir, au mai jucat Bortaș și Lupușor în repriza a doua. Antrenor Raul Spătaru

JIUL: Haring – Szekely, Matei, Torkos, Keszeg – Arcuși, Sandu – Bădărău, Mărmăneanu, Mazilu – Cuibari. Au mai jucat Teslici – Perșe, Petrariu, Bălan, Drăgoescu, Turcu, Stoicoiu. Antrenor Anton Sedecaru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *