Victorie conturată după pauză pentru Jiul 1
Fotbal liga a III-a

Victorie conturată după pauză pentru Jiul

După multe peripeții, s-a jucat în fine amicalul dintre Jiul Petroșani și Retezatul Hațeg. Programat inițial în urmă cu o săptămână, meciul s-a disputat sâmbătă, dar nu de la ora 11, ci de la 12,30 și nu la Petroșani, ci la Hațeg.

„A nins azi noapte foarte mult la Petroșani și terenul a fost acoperit de zăpadă, a devenit impracticabil. Ne-am înțeles cu cei de la Retezatul și am acceptat să jucăm la ei, ne-am organizat repede și am mers la Hațeg. A fost un joc bun, mai ales că a trecut multă vreme de la precedentul amical, cu Cărbunești (n. red.: 2 – 2 cu Gilortul, pe 6 februarie). Am evitat să jucăm în această perioadă pe terenuri grele, dar nu mai avem ce face, vedeți cum e vremea, de săptămâna viitoare va trebui să intrăm pe teren oricum ar fi. Pentru meciul de azi am avut doi învoiți pentru rezolvarea unor probleme personale, în rest nu au mai fost accidentați în lot”, a declarat imediat după joc Anton Sedecaru, antrenorul principal al Jiului.

Miercuri Jiul va juca la Cugir cu CS Orășenesc din localitate, iar sâmbătă va evolua tot în deplasare cu CS Hunedoara.

Retezatul Hațeg – Jiul Petroșani 1 – 3 (1 – 0)

Au marcat pentru oaspeți: Mărmăneanu (50, 72), Turcu (89)

Jiul: Teslici – Szekely, Matei, Keszeg, Arcuși – R. Sandu, Torkos – Bădărău, Mazilu, Mărmăneanu – Cuibari. Au mai jucat: Perșe, Bălan, Petrariu, Turcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *