Trei atleți deveni participă la Campionatele Balcanice 1
Atletism

Trei atleți deveni participă la Campionatele Balcanice

       Atleții seniori din Balcani se vor întrece sâmbătă  20 februarie  în Arena Ataturk din Istanbul, în cadrul Campionatelor Balcanice de atletism în sală. Federația Română de Atletism  a comunicat lista sportivilor și a oficialilor care vor face parte din delegația țării noastre pentru ediția din acest an a competiției  din Turcia. Întrecerile sunt foarte importante deoarece sportivii participanți pot obține calificarea la Campionatele Europene  programate între 4-8 martie la Torun- Polonia, dacă vor înregistra baremurile impuse de către Federația Europeană.

         Municipiul Deva are nominalizați în delegația care va face astăzi, vineri 19 februarie,deplasarea la Istanbul. Florentina Marincu Iușco  legitimată la Liceul cu Program Sportiv Cetate Deva  va participa  în proba de  săritura în lungime și în funcție de  programul competiției va concura și în proba de triplusalt iar Claudia Maria Florea(legitimată la Sport Club Municipal Deva), a ales să  participe  numai la  proba de 1500 m, unde vrea să obțină  baremul de calificare la europene.

        Cel de al treilea sportiv devean, Andrei Răzvan Deliu, legitimat și el la Sport Club Municipal Deva va participa la proba de săritură cu prăjina , unde are șanse reale pentru o câștiga o medalie balcanică.

    Din delegația României mai fac parte și antrenorii deveni Nicolae Alexe și Emerson Toma care îi vor asista pe atleți în tentativa lor de a urca pe podiumul de premiere la această ediție a Campionatelor Balcanice.

Avatar photo
Nicolae Gavrea
Jurnalist sportiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *