CS Hunedoara câștigă amicalul cu CSC Ghiroda 1
Fotbal Fotbal liga a III-a

CS Hunedoara câștigă amicalul cu CSC Ghiroda

Partida amicală care a opus două formații  active în Liga a III-a s-a desfășurat miercuri după amiază pe terenul doi al clubului hunedorean și a oferit o bună posibilitate antrenorilor celor două formații să analizeze evoluția  jucătorilor pe care îi au la dispoziție pentru partea a doua din campionat. Cum au rămas puține zile până la reluarea competiției, toată lumea își face temele, atât antrenorii cât și jucătorii .

Formația hunedoreană a evoluat mult mai bine ca în partidele cu Unirea Alba Iulia, deși antrenorii Raul Spătaru și Daniel Dăscălescu nu i-au avut  pe toți cei din lot valizi pentru această întâlnire, mulți dintre jucătorii hunedoreni acuzând probleme medicale, nu foarte grave, dar care nu permit încă introducerea lot în amicalele  pe care CS Hunedoara le mai are de disputat.

Jocul de miercuri, considerat de ambii antrenori foarte bun pentru această perioadă de pregătire, a fost dominat  de către gaazde care s-au impus  cu scorul de 4 – 1 (1 – 0), cu mențiunea că echipei hunedorene i-a fost anulat un gol în prima repriză pe motiv de offside. Au marcat pentru CS Hunedoara Vasinc (min 4), Zamfir (min 65 din penalty), Iacob (min.70) și Robert Cristian (min 82 din penalty), iar pentru oaspeți Kayondo (min.72).

La finalul partidei antrenorul Raul Spătaru a declarat: ”A fost un meci bun pentru antrenament, desfășurat pe un teren greu . Chiar dacă astăzi au lipsit 10 sau 11 jucători , cei care au evoluat în teren și-au făcut datoria.Am jucat bine, am marcat patru goluri, ne-am creat iar foarte multe ocazii. Sunt un pic supărat  deoarece la unele faze am luat prea ușor gol, faze care nu anunțau nimic deosebit, dar mai avem timp să corectăm ce mai este de corectat.Jucătorii care au lipsit astăzi sunt recuperabili. Doar Denis Hrezac are o problema mai dserioasă și așteptăm rezultatul investigațiilor. ,Sper să nu fie nimic grav. La restul sunt doar contuzii, răceli, probleme ușoare.Cred că într-o săptămână marea majoritate dintre jucători se vor recupera. Noilea achiziții s-au intergat foarte bine,Neacșu încet, încet ,Zanfir, chiar foarte bine,sunt mulțumit de el. Nițuică și el s-a acomodat în echipă. Muscă a avut astăzi o problemă personală, dar și el va fi bine. “

CS Hunedoara a jucat  miercuri cu  Raț Trăscan, Ciucurescu, Nițuică, Neacșu,Iacob,Pau,Herci,Bloj,Vasinc, Zamfir. Au mai jucat Lefter, Bihavecz,Burtaș, G Rus, Fara, Botoșneanu, Robert Cristian și Kelemen.

Următoare partidă amicală pe care  hunedorenii o vor disputa este programată sâmbătă 20 februarie, în deplasare la Pandurii Tg. Jiu II.

Avatar photo
Nicolae Gavrea
Jurnalist sportiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *