Fotbal liga a IV-a

CSM Deva II – Retezatul Hațeg 2 – 2 (1 – 1)

În condițiile în care amicalul cu Cugirul de vineri a fost anulat, CSM Deva a susținut joi după amiază un joc de verificare în compania liderului Campionatului Județean, Retezatul Hațeg. Disputată pe o vreme extrem de friguroasă, partida s-a încheiat la egalitate, 2 – 2, după ce oaspeții au condus în două rânduri. Devenii au aliniat garnitura secundă, care evoluează în liga a patra, cu doar câteva întăriri de la prima echipă – Tecsi, Doboș, Radak și portarul Manea.

După ceva mai mult de o jumătate de oră de joc, oaspeții au deschis scorul prin Pițigoi, care a lobat balonul peste portar după o minge centrată în careu la un corner. Cu trei minute înainte de pauză, Iștoc a finalizat o fază lucrată de Tecsi în stil caracteristic. Buzducea a adus Retezatul din nou în avantaj, cu o „torpilă” imparabilă de la 20 de metri. După numai trei minute Izele a stabilit rezultatul final, reluând în plasă din careul mic o centrare venită de pe stânga de la Nicoară.

Deva a început cu: Manea – Teodorescu, Radak, Iordache, Doboș – Coman, Iștoc – Sapta, Tecsi, Mustață – Soare. Au mai jucat Bîrsan – Boldor, Izele, Vărzaru, Chirică, Nicoară, M. Luca, Strugariu, Avram. Antrenor Marius Sîrbu

Au marcat: Iștoc (42), Izele (77), respectiv Pițigoi (32), Buzducea (77)

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *