Fotbal liga a III-a

Hunedoara a fost învinsă de Ripensia în al doilea amical

CS Hunedoara a jucat marți un amical cu divizionara secundă Ripensia Timișoara, pe sinteticul de la Baza 2 a UPT. Partida s-a încheiat cu scorul de 4 – 2 în favoarea gazdelor. Ca un deja-vu de la întâlnirea de sâmbăta trecută cu Unirea Alba, la pauză a fost 4 – 0. Și de data aceasta hunedorenii au evoluat mult mai bine în actul secund, acum cu două goluri reușite. La primul Iacob a avut o incursiune în stil caracteristic pe partea dreaptă, a pătruns în careu și a șutat la colțul lung (min. 55). La al doilea pasa în adâncime a lui Radicof l-a găsit bine pe Zamfir, care a lobat peste portarul timișorean (min. 72). Hunedoara a ratat un penalty prin Muscă, în minutul 62.

„Văd că rămânem așa, să fim conduși la pauză cu scorul acesta. Totuși, a fost altă atitudine, alt meci. Am luat golurile pe greșeli individuale, două ale portarului Lefter și două ale lui Nițuică. Trei din cele patru goluri le-am încasat în urmă unor cornere. Azi a intrat și Neacșu, l-am putut folosi după ce și-a revenit după o accidentare. În ce îi privește pe noii veniți, Muscă a jucat foarte bine, Zamfir și el foarte bine. Pe Nițuică sunt puțin supărat, nu a fost ceea ce se aștepta de la el. Ieri am realizat încă un transfer, l-am adus pe Denis Hrezdac de la UTA, 19 ani, mijlocaș central. Ne-am despărțit de Mardare, care a semnat pentru Unirea Alba Iulia, unde va fi atât jucător cât și antrenor secund, i-am urat succes în noua carieră. Următorul joc este programat sâmbătă, returul cu Alba, încă nu știm unde, vom decide în funcție de starea vremii”, ne-a declarat după meci Raul Spătaru, antrenorul Hunedoarei.

Ripensia – Hunedoara 4 – 2 (4 – 0)

Hunedoara a început meciul cu: Lefter – Nițuică, Kovacs, Neacșu, Trășcan – Iacob, R. Cristian, Herci, Zamfir – Muscă, Vasinc.

După pauză au evoluat: Raț – Kelemen, Banac, Radicof, Ciucurescu – Iacob, Marinca, Pau, Tiric – Zamfir, Muscă și a mai intrat Buzincu.

Au marcat: Neagu (min. 2, 28, 34, 42), respectiv Iacob (min. 55), Zamfir (min. 72)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *