Fotbal liga a III-a

Hunedoara a fost învinsă de Ripensia în al doilea amical

CS Hunedoara a jucat marți un amical cu divizionara secundă Ripensia Timișoara, pe sinteticul de la Baza 2 a UPT. Partida s-a încheiat cu scorul de 4 – 2 în favoarea gazdelor. Ca un deja-vu de la întâlnirea de sâmbăta trecută cu Unirea Alba, la pauză a fost 4 – 0. Și de data aceasta hunedorenii au evoluat mult mai bine în actul secund, acum cu două goluri reușite. La primul Iacob a avut o incursiune în stil caracteristic pe partea dreaptă, a pătruns în careu și a șutat la colțul lung (min. 55). La al doilea pasa în adâncime a lui Radicof l-a găsit bine pe Zamfir, care a lobat peste portarul timișorean (min. 72). Hunedoara a ratat un penalty prin Muscă, în minutul 62.

„Văd că rămânem așa, să fim conduși la pauză cu scorul acesta. Totuși, a fost altă atitudine, alt meci. Am luat golurile pe greșeli individuale, două ale portarului Lefter și două ale lui Nițuică. Trei din cele patru goluri le-am încasat în urmă unor cornere. Azi a intrat și Neacșu, l-am putut folosi după ce și-a revenit după o accidentare. În ce îi privește pe noii veniți, Muscă a jucat foarte bine, Zamfir și el foarte bine. Pe Nițuică sunt puțin supărat, nu a fost ceea ce se aștepta de la el. Ieri am realizat încă un transfer, l-am adus pe Denis Hrezdac de la UTA, 19 ani, mijlocaș central. Ne-am despărțit de Mardare, care a semnat pentru Unirea Alba Iulia, unde va fi atât jucător cât și antrenor secund, i-am urat succes în noua carieră. Următorul joc este programat sâmbătă, returul cu Alba, încă nu știm unde, vom decide în funcție de starea vremii”, ne-a declarat după meci Raul Spătaru, antrenorul Hunedoarei.

Ripensia – Hunedoara 4 – 2 (4 – 0)

Hunedoara a început meciul cu: Lefter – Nițuică, Kovacs, Neacșu, Trășcan – Iacob, R. Cristian, Herci, Zamfir – Muscă, Vasinc.

După pauză au evoluat: Raț – Kelemen, Banac, Radicof, Ciucurescu – Iacob, Marinca, Pau, Tiric – Zamfir, Muscă și a mai intrat Buzincu.

Au marcat: Neagu (min. 2, 28, 34, 42), respectiv Iacob (min. 55), Zamfir (min. 72)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *