Egal pentru Jiul cu Gilortul la Rovinari 1
Fotbal liga a III-a

Egal pentru Jiul cu Gilortul la Rovinari

Imediat după jocul câștigat duminica trecută la Deva (2 – 1 cu CSM II), Jiul a intrat într-un semicantonament de o săptămână la Petroșani. Jucătorii au avut parte de unul sau două antrenamente zilnice, cu accentul pus pe pregătirea fizică. Sâmbătă dimineață petroșănenii au jucat pe sinteticul de la Rovinari, în compania colegei de serie Gilortul Târgu Cărbunești. Partida s-a încheiat la egalitate, 2 – 2.

Gazdele au deschis scorul repede, în min. 5. Mazilu a făcut 1 – 1 în min. 25, după o pasă primită în adâncime de la Mărmăneanu. Gorjenii au revenit în avantaj cu cinci minute înainte de pauză. În partea secundă cei doi antrenori au operat mai multe modificări, rulând fiecare loturile avute la dispoziție. Scorul final al partidei a fost stabilit de Mărmăneanu, după o acțiune individuală în care a driblat mai mulți adversari și a înscris pentru 2 – 2.

Jiul a început cu Teslici – Drăgoescu, Matei, Torkos, Arcuși – R. Sandu, Bădărău – Mazilu, Cuibari, Mărmăneanu – Keszeg. Au mai jucat Petrariu, Szekely, Bălan, Perșe și patru juniori, Vânătoru, Fage, Ghiocea, Lovas; a mai fost în lot portarul Vrabeli, neutilizat. Au lipsit accidentații Bocu, Turcu, Haring și Stoicoiu.

„A fost un joc bun, în care am stat bine fizic, ceea ce este îmbucurător după o săptămână de semicantonament. Sigur, au mai existat unele greșeli, de plasament, de execuție, dar acestea se pot remedia, mai este timp până la reluarea campionatului. Ne vom continua pregătirile, cu amicale la fiecare sfârșit de săptămână, deși mai sunt unele semne de întrebare în privința adversarilor, urmează să mai discutăm”, ne-a declarat imediat după meci Anton Sedecaru, antrenorul Jiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *