Finala Campionatului Național de sală pentru seniori 1
Atletism

Finala Campionatului Național de sală pentru seniori

    Vineri și sâmbătă sunt programate în sala de atletism Ioan Soter din cadrul Complexului Sportiv Lia Manoliu din Capitală, întrecerile etapei finale a Campionatului Național  indoor de atletism pentru seniori și seniori sub 23 de ani, la care federația a acceptat  si prezenta juniorilor de categoria I. Este  competiția care va permite, la finalul acestei , desemnarea sportivilor care vor reprezenta România la Cupa Balcanică  .

        S-au calificat la etapa finala a Campionatului National de sală Florentina Marincu Iușco, cea care va evolua în ambele probe, triplusalt si săritura în lungime, Ovidiu Andrei Șitoianu- săritura în lungime și Eliza Enache la săritura în înălțime , toți de la LPS Cetate Deva iar de la SCM Deva vor participa  Răzvan Deliu și Antonia Irimia , ambii la săritura cu prăjina.

         CSS Hunedoara  are cei mai mulți atleti calificați la etapa finală, printre acestia  fiind Ionuț Dorin Huțanu  și  juniorul Adelin Pop (ambii în probele de 800 și 1500 m),Andrei Solomia( la  800 m), Francesca Rus, Petrinia Pivniceru și Andrei Marian  în probele de  60 m.

       Menționez că întrecerile balcanice ale juniorilor sunt programate  la Sofia  pe 13 februarie iar cele ale seniorilor  la Istanbul pe data de 20, sC Europene de sală care sunt programate în perioada 4-8 martie la Torun-Polonia.

Avatar photo
Nicolae Gavrea
Jurnalist sportiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *