CS Hunedoara a perfectat opt amicale 3
Fotbal liga a III-a

CS Hunedoara a perfectat opt amicale

CS Hunedoara a perfectat opt amicale 4Lotul Hunedoarei s-a reunit luni pe „Michael Klein” pentru primele antrenamente din acest an. Dacă în privința jocurilor de pregătire au fost stabiliți deja adversarii, la capitolul transferuri conducerea lucrează în continuare.

„Certă este deocamdată doar venirea lui Nițuică, de la CSM Deva. Purtăm discuții și cu alți jucători, în special un fundaș central și un atacant. Suntem încă în căutări, dar nu ne grăbim foarte mult să semnăm cu unul sau cu altul. Asta deoarece, după cum vedeți că se prezintă situația actuală, pot să mai rămână fără angajamente jucători buni de la liga a doua. Programul de pregătire din această săptămână cuprinde antrenamente zilnice de luni până sâmbătă, iar duminică au liber. De sâmbăta viitoare începem partidele amicale, cu adversari din diferite eșaloane. Vom întâlni Pandurii (două jocuri) și Ripensia din Liga 2, Alba (două jocuri), Ghiroda și Jiul din Liga 3 și Hațegul din Liga 4 Hunedoara. Acest din urmă joc l-am programat cu o săptămână înainte de începerea campionatului, în deplasare, ca o ultimă verificare pentru partida din deplasare cu Ocna Mureș din etapa a zecea”, ne-a spus Raul Spătaru, antrenorul principal al CS Hunedora.

Cum la Galda s-a spus „stop joc”, iar la Turda sunt probleme majore cu datoriile acumulate către jucători – care au refuzat să reia antrenamentele în aceste condiții – sunt mari șanse ca seria 9 din Liga 3 să se reia în martie cu nouă sau chiar cu opt formații, nu cu zece. Și iată cum este posibil ca Hunedoara să joace mai multe amicale în iarnă decât meciuri oficiale în sezonul de primăvară…

 

Programul amicalelor:

30 ianuarie: Pandurii Tg. Jiu (deplasare)

6 februarie: Unirea Alba Iulia (d)

9 februarie: Ripensia Timișoara (d)

13 februarie: Unirea Alba Iulia (acasă)

17 februarie: Ghiroda și Giarmata Vii (a)

20 februarie: Pandurii Tg. Jiu (d)

27 februarie: Jiul Petroșani (a)

6 martie: Retezatul Hațeg (d)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *