Deva a reluat antrenamentele cu noutăți în lot 1
Fotbal liga a III-a

Deva a reluat antrenamentele cu noutăți în lot

27 de jucători au fost prezenți luni la prima reunire a lotului Devei din acest an. Între ei s-au numărat vechi componenți ai echipei, juniori de la formația secundă a clubului chemați să se antreneze alături de seniori, dar și nume noi, cuprinzând transferuri realizate deja în această iarnă dar și tineri aflați în probe.

Despre aducerea lui Andrei Sulea (foto) și Ionuț Ianc – de la Crișul, respectiv Cermei – am vorbit, să menționăm că s-a realizat și transferul lui Bruno Vasiu (24 de ani, fundaș central, poate evolua și ca mijlocaș) de la Reșița. Un alt nume nou în tabăra deveană este și cel al lui Fueru, junior născut în 2004, trecut și pe la Academia Steaua și adus de la CSU Craiova, jucător de bandă dreaptă. Se așteaptă un răspuns în zilele următoare și de la Daniel Ciobanu (27 de ani, fundaș central, CSM Reșița), fiind șanse mari ca și acesta să ajungă la formația de sub Cetate.

Am menționat săptămâna trecută despărțirea de Stere (contract reziliat); pe picior de plecare mai sunt Nițuică – destinație probabilă CS Hunedoara, Târș, Roman și unul dintre cei trei portari, Manea, Dombradi sau Ciuță – ultimul posibil împrumut la Ocna Mureș. În ceea ce îi privește pe componenții echipei ajunși în ultimele șase luni de contract – cazurile lui Trașcă, Bîrzan, Vitan – antrenorul Ștefan Nanu a precizat că „le-am propus contracte pe un an și jumătate, nu pe jumătate de an. Acum, odată cu trecerea în noua structură de club municipal, este posibil acest lucru, care nu s-a putut realiza când echipa ținea de Liceul Sportiv. Au termen până vineri să accepte sau, dacă nu, să își caute echipă. Îmi doresc continuitate, vreau să pregătim de pe acum nu doar returul, ci să ne gândim și la campionatul viitor. E vorba de omogenitate, de relații de joc bine stabilite, ceea ce nu se poate face cu jucători care vin și pleacă din șase în șase luni.”

Primul amical din această iarnă este programat sâmbătă, 23 ianuarie, în compania lui CSM Reșița. Partida reprezintă și inaugurarea noului teren sintetic de la stadionul din Deva, unde se vor desfășura de acum antrenamentele echipelor din cadrul clubului, seniori și juniori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *