Hunedoara și Jiul continuă antrenamentele, Deva a intrat în vacanță 1
Fotbal liga a III-a

Hunedoara și Jiul continuă antrenamentele, Deva a intrat în vacanță

Ce fac în această perioadă cele trei formații hunedorene din Liga 3 am aflat de la antrenorii lor.

Raul Spătaru, antrenor CS Hunedoara:

„În situația noastră, care am fost echipa cea mai afectată de covid din liga a treia, cu 21 de infectați dintr-un lot de 24 de jucători, ne-am gândit și la dreptul la viață al altora. Eu și băieții am fost în cursul săptămânii să donăm plasmă. Câțiva am făcut-o deja, sâmbătă sunt mai mulți programați la Spitalul Municipal din Hunedoara. În rest ne vom antrena până la începutul lui decembrie. Facem un antrenament pe zi, de câte trei – patru ori pe săptămână. În zilele următoare se va întruni Consiliul de Administrație al clubului și se va face o analiză severă a tot ceea ce s-a întâmplat în turul de campionat și se vor lua niște decizii în consecință. Despre transferuri este mult prea devreme să vorbim. Cum campionatul începe în 13 martie, ne-am gândit să reluăm pregătirea în jurul datei de 11 ianuarie. Depinde însă și de ce se mai întâmplă până atunci.”

Anton Sedecaru, antrenor Jiul Petroșani:

„Până pe 1 decembrie mai facem câte două – trei antrenamente pe săptămână. Și astăzi (n. red.: joi) avem un antrenament programat după amiază. După acea, dacă nu mai facem testările pentru covid nici nu o să ne mai antrenăm, cu atât mai mult cu cât este posibil ca de acum să mai apară și răcelile de sezon. În privința transferurilor, deocamdată e mult prea devreme ca să vorbim despre veniri sau plecări. Pe 15 ianuarie ne-am dori să reluăm pregătirile, să vedem însă cum mai evoluează situația cu pandemia.”

Ştefan Nanu, antrenor CSM Deva:

„Nu avea rost să îi mai ținem pe jucători, așa că le-am dat liber. Cazarea celor din alte părți costa mult, plus că după cum știți ne-am antrenat pe unde puteam, ba la Ilia, ba la Simeria. Doar cei din localitate, Tecsi, Branea, Peter, Roman, Târș, Sapta, Teodorescu sau Ciuță au jucat pentru echipa a doua în Liga 4. O vestebună e că terenul sintetic de la stadion este aproape gata, avem unde ne antrena anul viitor. Am planificat reunirea lotului pentru 15 ianuarie, o să avem două luni de pregătire pentru partidele oficiale care încep în 13 martie.”

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *