Hunedoara și Jiul continuă antrenamentele, Deva a intrat în vacanță 1
Fotbal liga a III-a

Hunedoara și Jiul continuă antrenamentele, Deva a intrat în vacanță

Ce fac în această perioadă cele trei formații hunedorene din Liga 3 am aflat de la antrenorii lor.

Raul Spătaru, antrenor CS Hunedoara:

„În situația noastră, care am fost echipa cea mai afectată de covid din liga a treia, cu 21 de infectați dintr-un lot de 24 de jucători, ne-am gândit și la dreptul la viață al altora. Eu și băieții am fost în cursul săptămânii să donăm plasmă. Câțiva am făcut-o deja, sâmbătă sunt mai mulți programați la Spitalul Municipal din Hunedoara. În rest ne vom antrena până la începutul lui decembrie. Facem un antrenament pe zi, de câte trei – patru ori pe săptămână. În zilele următoare se va întruni Consiliul de Administrație al clubului și se va face o analiză severă a tot ceea ce s-a întâmplat în turul de campionat și se vor lua niște decizii în consecință. Despre transferuri este mult prea devreme să vorbim. Cum campionatul începe în 13 martie, ne-am gândit să reluăm pregătirea în jurul datei de 11 ianuarie. Depinde însă și de ce se mai întâmplă până atunci.”

Anton Sedecaru, antrenor Jiul Petroșani:

„Până pe 1 decembrie mai facem câte două – trei antrenamente pe săptămână. Și astăzi (n. red.: joi) avem un antrenament programat după amiază. După acea, dacă nu mai facem testările pentru covid nici nu o să ne mai antrenăm, cu atât mai mult cu cât este posibil ca de acum să mai apară și răcelile de sezon. În privința transferurilor, deocamdată e mult prea devreme ca să vorbim despre veniri sau plecări. Pe 15 ianuarie ne-am dori să reluăm pregătirile, să vedem însă cum mai evoluează situația cu pandemia.”

Ştefan Nanu, antrenor CSM Deva:

„Nu avea rost să îi mai ținem pe jucători, așa că le-am dat liber. Cazarea celor din alte părți costa mult, plus că după cum știți ne-am antrenat pe unde puteam, ba la Ilia, ba la Simeria. Doar cei din localitate, Tecsi, Branea, Peter, Roman, Târș, Sapta, Teodorescu sau Ciuță au jucat pentru echipa a doua în Liga 4. O vestebună e că terenul sintetic de la stadion este aproape gata, avem unde ne antrena anul viitor. Am planificat reunirea lotului pentru 15 ianuarie, o să avem două luni de pregătire pentru partidele oficiale care încep în 13 martie.”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *