Hunedoara a remizat fără goluri cu Ungheni 1
Fotbal liga a III-a

Hunedoara a remizat fără goluri cu Ungheni

CS Hunedoara a înregistrat sâmbătă al doilea egal la rând pe teren propriu, 0 – 0 cu Unirea Ungheni. În urmă cu o săptămână și Unirea Alba Iulia plecase cu punct de pe „Michael Klein”, după un 1 – 1. Hunedorenii nu au reușit să își ia revanșa în fața mureșenilor, care în tur la Ungheni câştigaseră cu 2 – 1 (goluri marcate atunci de Iliescu şi Bucur, respectiv de Iacob).

Gazdele au dominat partida, și-au creat câteva situații bune de a marca, însă – la fel ca în alte dăți – a lipsit precizia la finalizare. Oaspeții s-au apărat grupat, au aglomerat zona din preajma careului și în cele din urmă și-au atins obiectivul propus. Am consemnat două eliminări în prima repriză, Coman de la oaspeți și Marinca de la gazde, ambele dictate destul de ușor de centralul Sorin Vădana.

„Am întâlnit o echipă care a venit doar să se apere, au jucat cu cinci fundași, au ajuns doar de vreo două ori la poarta noastră. Chiar și așa am avut destule ocazii, cele mai mari Iacob din șase-șapte metri, Vasinc cu capul, plus lovituri libere, cornere… E foarte greu să joci și fără antrenamente și cu atâția jucători indisponibili. Avem șapte juniori pe care nu i-am putut folosi, iar în poartă singura soluție a fost antrenorul cu portarii, Cobliș, pentru că Lefter s-a accidentat, iar Raț este nerefăcut. Sigur, nu sunt mulțumit că avem doar 10 puncte, dar dintre toate echipele din cele zece serii de liga a treia noi am fost cei mai afectați. Din lotul de 24 de jucători 21 s-au îmbolnăvit de covid într-un moment sau altul. La asta s-au adăugat accidentări și suspendări, ultimele după niște decizii de arbitraj împotriva noastră pe care le știți, cu eliminări gratuite. De arbitraje nu mai zic nimic, că m-am săturat. Și la meciul acesta, Marinca face o alunecare corectă, dă în minge, nu știu ce a considerat arbitrul, că a fost atac violent, criminal!? Poate s-a simțit vinovat că a eliminat un jucător de la Ungheni după ce l-a înjurat, nu știu” a spus după joc Raul Spătaru, antrenorul principal al formației hunedorene.

Trupa de pe Cerna încheie anul pe locul 8 în seria 9, dar la distanță liniștitoare de ocupantele celor două locuri retrogradante, Industria Galda și CS Ocna Mureș.

 

CS Hunedoara – Unirea Ungheni 0 – 0

 

Hunedoara: Cobliș – Banac, Radicof, Trășcan – Herci, Marinca (eliminat min. 45), D. Creciunesc (min. 60 Vasinc), Bihavez (min. 65 Prejban) , Bloj (min. 75 Tiric) – Bortaș, Iacob. Antrenor Raul Spătaru

Arbitri: Sorin Vădana (Cluj) – Alexandru Turian (Zalău), Răzvan Spătar (Sibiu)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *