Turul s-a terminat, începe returul! 1
Fotbal liga a III-a

Turul s-a terminat, începe returul!

Echipele hunedorene din Liga 3 au încheiat oficial turul de campionat miercuri, odată cu restanţa Jiul Petroşani – Gilortul Tg. Cărbuneşti (scor 2 – 1) contând pentru etapa a opta. Nu a fost însă prea mult loc de pauză, pentru că programarea Federaţiei a hotărât să se mai joace în acest an calendaristic şi prima etapă din retur. Pe cine avantajează şi pe cine nu această măsură, vom vedea în urma rezultatelor care se vor înregistra. Bineînţeles, cei care vor pierde vor fi aproape inevitabil de părere că nu trebuia să să mai joace, cei care vor câştiga vor spune că până la urmă e foarte bine că s-a mai jucat…

 

Aşadar, echipa care deschide vineri „balul” returului este CSM Deva, care se deplasează în fieful liderului detaşat al seriei a şaptea, Viitorul Şelimbăr. Partida se joacă la Avrig, de la ora 14. În tur la Simeria s-a impus Viitorul cu 2 – 1, goluri Vitan pentru deveni, respectiv Cârstean şi Curtean pentru sibieni (foto). De atunci trupa lui Florin Maxim nu a mai privit înapoi şi a adunat maximul de puncte în campionat, cu nouă victorii în nouă meciuri.

Celelalte două formaţii din judeţ evoluează sâmbătă, tot de la ora 14. CS Hunedoara primeşte pe „Michael Klein” replica celor de la Unirea Ungheni. În tur au câştigat gazdele de atunci cu 2 – 1, prin golurile marcate de Iliescu şi Bucur, respectiv de Iacob pentru hunedoreni.

Jiul Petroşani merge în Treapt pentru întâlnirea cu Flacăra Horezu. În tur pe „Petre Libardi” a fost 2 – 2, după ce Jiul a condus cu 1 – 0 şi 2 – 1. Bogdan Matei pentru gazde şi Gueye Mansour (care a părăsit între timp echipa vâlceană) au reuşit atunci câte o „dublă”.

În ceea ce priveşte Liga 4 Hunedoara, reluarea campionatului a fost amânată până la sosirea rezultatelor testelor covid pentru toate echipele. Aşadar nu se va juca în această joi, ci cel mai devreme duminică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *