Deva a ajuns la al treilea meci consecutiv fără înfrângere 1
Fotbal liga a III-a

Deva a ajuns la al treilea meci consecutiv fără înfrângere

Ultima etapă a turului a opus sâmbătă, pe stadionul „Gheorghe Ciociu” din Fedeleşoiu, pe Viitorul Dăeşti şi CS Municipal Deva. Cu trei puncte mai mult şi două locuri mai sus în clasament, devenii şi-au păstrat invincibilitatea în faţa echipelor vâlcene din seria a şaptea şi după partida cu Dăeşti, încheiată la egalitate, 0 – 0. CSM termină astfel prima jumătate a campionatului la mijlocul clasamentului, pe locul 5 sau 6, în funcţie de rezultatul restanţei dintre Horezu şi Hermannstadt II.

„A fost un joc bun, chiar cu aceleaşi improvizaţii pe posturi în primul 11. Sunt foarte mulţumit că am văzut la băieţi dorinţă, o atitudine bună în faţa unei echipe valoroase care a folosit garnitura standard, cu Costea, Pârvu, Octavian Vasile şi ceilalţi. Ne-am creat ocazii, am fost peste ei ca joc, am avut şi un penalty clar în minutul 83, nu ni s-a dat. Venim după trei meciuri în care nu am pierdut (n. red.: 3 – 0 cu Costeşti, 1 – 1 cu Horezu şi acum 0 – 0 la Dăeşti). Urmează pentru noi încă o deplasare, la Viitorul Şelimbăr, liderul seriei”, ne-a declarat după meci Ştefan Nanu, antrenorul principal al CSM Deva.

 

Viitorul Dăeşti – CS Municipal Deva 0 – 0

 

Deva: Manea – Curescu, Tecsi, Radak, Branea (min. 17 Niţuică) – Bîrzan (min. 85 Roman), Ţoiu, Vitan – Ghighilicea, Stere (min. 73 Lehel), Traşcă. Antrenor Ştefan Nanu

Arbitri: Cristian Anghelina (Câmpulung Muscel) – Mădălin Preoteasa (Piteşti), Raluca Sîrghi (Bucureşti)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *